MODNI SAVET TAMARE KALINIĆ!

Printscreen/Instagram

Moda

MODNI SAVET TAMARE KALINIĆ!

Najuspešnija srpska modna blogerka

Modni saveti Tamare Kalinić dragoceni su, barem kada je reč o sklapanju savršenog „outfita“.

Ipak, jedan od njih daje odgovor na dragoceno pitanje, koje mnoge žene skupo košta – Kako poneti jedan komad na dva potpuno različita načina?

Koliko puta vam se zapravo desilo da ne znate šta da obučete, a svaka odevna kombinacija izgleda vam kao nešto već viđeno? Ovo je problem sa kojim se većina žena sve češće susreće, a kako smo sve veće „žrtve“ „fast fashion“ trendova, novca za krpice, čini se nikad dosta.

Ipak, jedna od najpriznatijih svetskih, a svakako naša najuticajnija modna blogerka, Tamara Kalinić, jednim inspirativnim „Instagram“ videom, pokazala je ženama širom sveta kako jedan komad mogu poneti na dva potpuno drugačija načina i to tako da im nikad ne bude dosadno.

Naime, ona je inspirisala žene širom sveta da se više kreativno izražavaju kada je moda u pitanju, jer koliko god vam se činilo da ste izvukli sav potencijal iz jednog komada, on i te kako može da ponudi još mnogo toga.

Savet Tamare Kalinić, prati video, koji slikovito pokazuje da omiljeni par džinsa možete nositi i u dnevnim i u večernjim izdanjima, a da je poenta samo u tome, kako ćete ga iskombinovati.

Sve što vam treba je da poznajete čime raspolažete u svom garderoberu, malo mašte, stila i za tren ćete nešto što ste već toliko puta nosili, poneti na jedan sasvim nov, drugačiji način.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top