Ovo su SUDBINSKI parovi horoskopa, koji će uvek pronaći put jedni do drugih!

pixabay.com

Ljubav i seks

Ovo su SUDBINSKI parovi horoskopa, koji će uvek pronaći put jedni do drugih!

Da li ste se pronašli?

Ovan

Ovnu treba Devica u životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog ovna s obe noge na zemlji.

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna je i uopšteno je fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se veseli i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu da zamisle život bez Bika. Bik je jako strpljiv sa ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za živahnog Blizanca.

Rak

Ako postoji znak bez kog Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i verna. Upravo to što treba osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu treba Vodolija u svom okruženju. Svejedno je li u krugu prijatelja ili porodici Glavno da Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To imponuje samopouzdanim i spontanim Lavovima.

Devica

Strelac je sa svojim humorom, opuštenošću i dalekovidošću ponekad perfekcionistički nastrojenoj devici savršena dopuna.

Vaga

Osobama rođenim u znaku Vage treba Riba u životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje streme ka ravnoteži.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude umirujući učinak. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna – pa tako ovi znakovi čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog strelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti sa Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često uzdržanom i pomalo tromom jarcu.

Vodolija

Vodoliji u svom životu treba Rak. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To dopunjava vodoliju, jer ponekad zna da bude vrlo impulsivan i napadan, čak i živčan i ekscentričan.

Ribe

Za Ribe je život bez jarca mnogo teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosetljivom jarcu.

MISS7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top