DNEVNI HOROSKOP ZA 12. APRIL

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. APRIL

Ovan

Uprkos Mesecu u vašem znaku, radije ćete posmatrati situacije bez previše razgovora i nagađanja. Trenutno niste sigurni kakod a reagujete na određene životne okolnosti, pa ćete biti pomalo pasivni.

Bik

Vraćaju se mnoge stvari iz prošlosti, ali neće uzburkati vaše emocije. Ovaj rasplet vas pomalo iznenađuje, jer ste ranije burno reagovali na iste stvari. U ljubavi doživljavate veliki napredak na ličnom planu.

Blizanci

Na dobrom ste putu u postizanju svojih snova.Očekuju vas divni trenuci sa porodicom i prijateljima – uživajte u svim lepim stvarima.

Rak

Topla mesečeva energija u Ovnu maksimalno ćete iskoristiti ako se zauzmete za sebe u carstvu ljubavi. Pojačaće se kreativnost, koju ćete na vrlo znimljiv način iskoristiti za svoj uspeh.

Lav

Uzaludni su pokušaji da se sve reši samo jednom akcijom, bez obzira na sve pokušaje u prošlosti. Uštedite energiju i pronađite ravnotežu, biće vam prijatno u društvu suprotnog pola.

Devica

Danas će zbog Meseca u Ovnu mogući konflikti, posebno sa partnerom. Usamljeni čeznu za sigurnošću – preplaviće vas emocije, ali ćete ih lak podeliti sa drugima.

Vaga

Ne možete se osloboditi osećaja da vas neki ljudi traže samo kad ste im potrebni za neku uslugu. Vreme je da se oslobodite toksičnih emocija i stupite u odnose kakve zaslužujete – ispunjeni ljubavlju.

Škorpija

Mesec u Ovnu donosi dobro raspoloženje i radost. Uživate sa partnerom, prijateljima i porodicom. Iskoristite ovaj dan da napunite svoje baterije i obradujete sebe.

Strelac

Kombinacija planeta sa Mesecom u Ovnu šalje vam nemirnu energiju zbog koje ćete želeti promene. Najviše turbulencija i promena imaćete u ljubavi. Ponekad je važno napraviti neke korake kako bismo pronašli rešenja.

Jarac

Nepredvidivost Meseca u Ovnu uvek vas uzbudi i donosi dobre varnice u romantičnim odnosima. Usamljeni Jarčevi mogu sresti osobu koja će lako osvojiti njihovo srce.

HOROSKOP – MESEC U RIBAMA DONOSI NAM ISCELJENJE ENERGIJE: Vreme je da rane na srcu zarastu!HOROSKOP – MESEC U RIBAMA DONOSI NAM ISCELJENJE ENERGIJE: Vreme je da rane na srcu zarastu!
Horoskop – Kako će na naše srce uticati magija Meseca u Ribama…
Vodolija

Sve je možda jednostavnije nego što ste mislili, zato još jednom zavirite ispod površine izazova sa kojima se trenutno suočavate. Ne skrivajte istinu jer će ona sigurno izaći na videlo.

Ribe

Nedelja sa Mesecom u Ovnu biće prava za čišćenje energije, sa jakom intuicijom i velikom duhovnom snagom. Danas posebno slušajte šta vam sce govori.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top