LEPA BRENA OPET POMERA GRANICE: Nakon 30 godina na scenu ponovo sletela iz HELIKOPTERA

Printscreen/Instagram

Poznati

LEPA BRENA OPET POMERA GRANICE: Nakon 30 godina na scenu ponovo sletela iz HELIKOPTERA

I ne samo da je priredila publici nezaboravan spektakl, već je svojim odevnim kombinacijama očarala mnoge.

Srpska pop-folk pevačica Lepa Brena je poznata po svojim originalnim scenskim nastupima i odevnim kombinacijama koje nosi. Prepoznatljiva je po svemu što radi još od kada se pojavila davne 1980. godine.

Pre nekoliko meseci je prošlo čak 30 godina od njenog spektakularnog koncerta u Sofiji na stadionu „Vasil Levski“, kada je na scenu sletela helikopterom, pa je nedavno odlučila da taj momenat ponovi i da publici ponovo priredi događaj za pamćenje.

Pre nekoliko meseci je prošlo čak 30 godina od njenog spektakularnog koncerta u Sofiji na stadionu „Vasil Levski“, kada je na scenu sletela helikopterom, pa je nedavno odlučila da taj momenat ponovi i da publici ponovo priredi događaj za pamćenje.

Naime, u emisiji „Studio“ na RTS-u, Brena se pojavila tako što je sletela iz helikoptera, a nakon toga je fantastičnom atmosferom i svojim pesmama oduševila publiku kraj malih ekrana. Produkcija je kratko napravila retrospektivu i gledaoce podsetila kako je izgledao njen koncert u Sofiji. Njeni stajlinzi sa sinoćnjeg nastupa su izazvali mnoštvo komentara kako kolega, tako i gledalaca, a pojedini smatraju da Brena može da parira svetskim zvezdama.

Nastupom je pomerila granice, ne samo da je publika pomno pratila i uživala u njenim hitovima, već se pevačica svojim odevnim kombinacijama trudila da zaseni gledaoce i da svoj maksimum.

Pogledajte kako je izgledala tokom svog sinoćnjeg performansa.

lepa brenaIzvor: Printscreen/ YouTube MAC Music Awards Ceremonylepa brenaIzvor: Printscreen/ YouTube MAC Music Awards Ceremonylepa brenaIzvor: Printscreen/ YouTube MAC Music Awards Ceremonylepa brenaIzvor: Printscreen/ YouTube MAC Music Awards Ceremony

Da li vam se dopadaju Brenini stajlinzi?

Lepaisrecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top