NJIMA PROLEĆE DONOSI LEPTIRIĆE U STOMAKU

pixabay.com

Ljubav i seks

NJIMA PROLEĆE DONOSI LEPTIRIĆE U STOMAKU

Ovim horoskopskim znakovima proleće donosi sreću u ljubavi

Na horizontu čak ni za Jarce više nema oblaka, pa će se ovog proleća napokon i oni bolje osećati i krenuti u ljubavnu avanturu.

Vaga

Proleće 2021. za Vage znači ljubav, strast i senzualnost jer je mnogo onih koji im neće moći odoleti budući da su Mesec i Venera ove sezone na njihovoj strani i pomažu slobodnim Vagama.

Nema potrebe za upoznavanjem velikog broja ljudi, jer će samo jedna osoba biti dovoljna da pokrene promene i podstakne Vagu na romantiku.

Ribe

Ništa neće uništiti ovu njihovu ljubavnu sezonu. Ribe će tako i leto provesti uz romantiku i strast, što će im pružiti trenutke iskrene sreće. Kako su osetljive na tuđu nevolju i pokazuju dobrotu i empatiju, sigurno će privući i pažnju svoje srodne duše, ako je još nisu pronašle.

Strelac

Ljubav koju osećaju prema svojim partnerima jako je snažna, a strast toliko intenzivna da više ne mogu odgađati važne životne korake. Ako brak nije još na dnevnom redu, ne bojte se napraviti prvi potez i izjaviti svoju ljubav zbog koje ste spremni na sve!

Jarac

Na horizontu za Jarčeve više nema oblaka, a ova im sezona pomaže da se osećaju bolje i da se napokon opuste. Više ne oklevaju ni u zavođenju, a nije im teško ni napraviti razne lepe gestove i reći nešto lepo voljenoj osobi.

Ovan

Povratkom lepog vremena Ovnovi pronalaze novi žar koji im podiže samopouzdanje. Zavodljiviji nego ikad, održavaju plamen svoje veze na životu, a možda čak nekom posebnom i priznaju svoje osećaje. Ništa neće zadržati njihove želje, no retrogradni Merkur može prouzrokovati komunikacione probleme, piše portal Msn.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top