KOD MEGAN, SVE SE VRTI OKO NJE, I SAMO NJE!

Printscreen/Instagram

Poznati

KOD MEGAN, SVE SE VRTI OKO NJE, I SAMO NJE!

Informacija koja je najviše zanimala javnost

Princ Hari juče je stigao u London, gde će provesti nekoliko dana sa porodicom i prisustvovati sahrani princa Filipa, koja bi trebalo da bude obavljena u subotu 17. aprila.

Javnost je najviše zanimalo da li će sa Harijem u Britaniju stići i njegova supruga Megan Markl, ali to se, bar za sada, nije dogodilo.

Kao razlog izostanka par je naveo poodmaklu trudnoću bivše glumice, ali sada su isplivale potpuno drugačije informacije.

Naime, prijatelji Megan Markl su za Dejli mejl otkrili da bivša vojvotkinja nije želela da ide na sahranu, jer je sigurna da bi ona bila u centru pažnje, što nikako ne želi.

Takođe je navodno rekla kako joj je žao što je situacija takva, jer je sa pokojnim princem Filipom imala posebnu vezu i kako ga je obožavala.

„Megan kaže kako joj je glavna preokupacija trenutno to da bude podrška Hariju. Njemu je ostavila odluku da či če ići na sahranu ili ne. Rekla je da su ovo trenuci kada porodica treba da se drži zajedno i kada se razlikemoraju ostaviti po strani. Kaže da bi princ Filip sigurno želeo da bude tako i da je ona voljna da oprosti i krene napred“, kaže izvor blizak Megan.

Prijatelji Harijeve supruge otkrili su i da je Megan navodno razmišljala da ipak otputuje sa Harijem u London, ali je njena majka Dorija navodno insistirala da njena ćerka ne treba da putuje dok je trudna.

„Dorija je insistirala da Megan ostane u Americi. Baš kao Hari, i ona je zaštitnički nastrojena prema ćerki i ne želi da Megan rizikuje na bilo koji način jer je stres sada poslednje što joj je potrebno“, kaže izvor.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top