NEPREPOZNATLJIVA! LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTIŠLA KORAK DALJE

Printscreen/Instagram

Poznati

NEPREPOZNATLJIVA! LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTIŠLA KORAK DALJE

Publika je pamti kao crnokosu kovrdžavu damu, a ona je sve iznenadila ovom promenom.

Poznata glumica Lidija Vukićević je nedavno na svoj Instagram profil objavila fotografiju na kojoj pozira, a pažnju publici je privukla njena nova frizura.

Naime, Lidiju pamtimo kao zanosnu crnokosu ženu sa kovrdžavom kosom, a ovoga puta je sve šokirala njena promena. Nakon prve fotografije sa kojom je iznenadila publiku Lidija je otišla i korak dalje, pa je objavila još jednu fotografiju sa dugom crnom kosom, koja je prošarana crvenkastim pramenovima.

Vidno duža kosa u odnosu na prošlu fotografiju ostavlja publiku da razmisle da li je u pitanju nadogradnja, perika ili nešto potpuno novo i drugačije. Njeni pratioci su bili oduševljeni najnovijom transformacijom, a pojedini su komentasirali da je neprepoznatljiva.

Hvalospevi na račun njenog izgleda su se nizali, a mnogi su istakli da joj ova frizura briše godine sa lica. Ipak, pojedini pratioci su „protestovali“ i naglasili da Lidija koju pamte sa malih ekrana ne izgleda ovako i da žele da se vrati staroj frizuri.

Iako, glumica može da se pohvali savršenim izgledom u šestoj deceniji ona za to nema poseban savet, već je više puta isticala da je sigurno reč o dobroj genetici.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top