Ne možemo da prestanemo da gledamo fotke „kraljice Kejt“

Printscreen/Instagram

Poznati

Ne možemo da prestanemo da gledamo fotke „kraljice Kejt“

Ketrin Midlton, vojvotkinja od Kembridža, uspela je ponovo da privuče pažnju celog sveta. Ona se na sahrani princa Filipa pojavila elegantno odevena, skroz u crnom samo sa nakitom koji ima veliku simboliku.

Nekoliko miliona ljudi širom sveta danas je pratilo sahranu britanskog princa Filipa. Ovo je prvi put da je kraljevska porodica zajedno viđena u javnosti od početka pandemije koronavirusa. Takođe, ovo je bio prvi susret princa Harija sa svojom porodicom od odlaska u Ameriku, koji je na ispraćaj vojvode od Edinburga došao bez supruge Megan Markl.

Gledali smo i pitali se, kako izgleda kraljica, da li će prinčevi Hari i Vilijam razgovarati ili će ponovo doći do sukoba, ali ono što nam je privuklo najviše pažnje je kraljevska pojava vojvotkinje od Kembridža.

Supruga princa Vilijama i buduća kraljica pojavila se u crnoj haljini dizajnerke Ketrin Voker, koja je često oblači za javne događaje. Kejt je nosila fascinator sa crnom mrežicom, a izgled je upotpunila dijamantskom ogrlicom i minđušama.

Mnogi su u njenom odabiru nakita videli čin podrške kraljici Elizabeti. Naime, ogrlicu koju je nosila Kejt, kraljica je dobila na poklon kada se udavala za princa Filipa.

Jednom prilikom, isti set ponela je i pokojna Dajana, princeza od Velsa.

Fanovi vojvotkinje širom sveta oduševljeni su njenim današnjim izdanjem i čini se da je Kejt povratila deo popularnosti koji je izgubila nakon intervjua princa Harija i Megan Markl sa Oprom.

Megan je tada obavestila javnost da ju je Kejt rasplakala par dana pre venčanja, a sve zbog nesporazuma oko haljina za deveruše. Ona je, potom istakla da je od svoje jetrve dobila cveće i pismo izvinjenja. Postojala je sumnja da će ovim postupkom vojvotkinje od Saseksa Kejt izgubiti simpatije javnosti.

Od samog početka njenog pojavljivanja, Kejt je važila za odmerenu i staloženu. Nakon saznanja da se zabavlja sa princom Vilijamom, koji će jednog dana naslediti britanski presto, mediji i građani Velike Britanije ne prestaju da pričaju o njoj i porede je sa princezom Dajanom.

U britanskoj javnosti postoji mišljenje da je Kejt otelotvorenje buduće kraljice, sa držanjem i stavom. Jedan od komentara na njeno današnje izdanje glasi:

„Ovako izgleda žena koja se svesno udala za budućeg kralja i priprema se za sve što taj izazov nosi. Dostojanstveno i skromno“.

Iako su mnogi očekivali da vide loše odnose između para Kejt i Vilijama s njegovim bratom Harijem, oni su snimljeni kako zajedno izlaze iz kapele Svetog Đorđa.

Britanci se nadaju da će upravo Kejt biti mirna luka koja će zauvek pomiriti braću i nastaviti da dostojanstveno predstavlja kraljevsku porodicu.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top