Seka Aleksić pokazala kako se zabavlja sa NASLEDNICIMA i suprugom – osmesi SVE GOVORE

Printscreen/Instagram

Poznati

Seka Aleksić pokazala kako se zabavlja sa NASLEDNICIMA i suprugom – osmesi SVE GOVORE

Seka Aleksić često deli porodične momente sa fanovima putem društvenih mreža

Pevačica, a odnedavno i voditeljka kulinarskog takmičenja Majke&snajke koje se emituje na televiziji Kurir, ne krije koliko uživa u porodičnim trenucima i roditeljstvu.

Naime, Seka često sa svojim fanovima putem društvenih mreža deli zanimljive momente iz porodičnog, ali i poslovnog života, a jedna od poslednjih objava u nizu privukla je posebnu pažnju.

Pevačica je, naime, sa svojim naslednicima Jakovom i Jovanom i suprugom Veljkom snimila simpatičan video zapis koji je odmah podelila sa fanovima putem Istagrama.

Na snimku možemo videti da se svi odlično zabavljaju, a posebno mališani koji ne skidaju osmeh sa lica u naručju svojih roditelja.

Podsećamo, Seka se nedavno našla u novoj ulozi, kada je uplovila u voditeljske vode. Seka se u ulozi voditelja pojavljuje u kulinarskom takmičenju Majke&snajke koje se emituje svakog radnog dana na televiziji Kurir, a ne krije koliko je uzbuđena zbog novog poslovnog poduhvata, pa je više puta prokomentarisala da bi „voditeljskim poslom mogla da se bavi zauvek“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top