BOJAN IZ KALKANSKIH KRUGOVA JE DETE GLUMAČKE LEGENDE: Nećete verovati sa kim je u vezi! (FOTO)

Poznati

BOJAN IZ KALKANSKIH KRUGOVA JE DETE GLUMAČKE LEGENDE: Nećete verovati sa kim je u vezi! (FOTO)

Pavle Mensur je ostvario značajnu ulogu u Kalkanskim krugovima, a nećete verovati sa kim je u vezi

Bojan iz Kalkanskih krugova je opasni momak beogradskog asvalta, za kojeg pravila ne vrede. Mladi Pavle Mensur nas je ubedio da granice ne postoje za Bojana. Ovaj talentovani glumac, koji je krenuo stopama svojih roditelja, Irfana Mensura i Srne Lango, važi za jednog od najperspektivnijih glumaca svoje generacije. Mnoge devojke bi rekle i najšarmantnijeg. Fakultet je upisao posle trećeg razreda srednje škole, ali je ubrzo bio prinuđen da pauzira studiranje jer su reditelji počeli da se „otimaju“ za njega. Gledali smo ga u serijama „Pet“, „Švindleri“, „Pogrešan čovek“, kao i u krimi drami „Grupa“, u kojoj su se Ivana i on prvi put našli u zajedničkom kadru, kao Petra i Luka.

On je u ljubavnoj vezi sa Ivanom Zečević, koja je u Kalkanskim krugovima igrala Mionu, jednu od glavnih likova i njegovu devojku.

Ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje pred kamerama, a hemija definitivno postoji:

„Sve to ide iz čiste ljubavi. Uživamo. On uči od mene, a ja od njega. Ne bih se žalila na Pavla,“ rekla je Ivana za Hellomagazin.

Iako šturi na rečima, Ivana Zečević i Pavla Mensur na svojim „Instagram“ profilima često objavljuju fotografije koje svedoče o njihovoj ljubavi. U opisu jedne, nastale ispred Srpskog narodnog pozorišta, onog dana kada je mladi glumac dobio „Sterijinu nagradu“, njegova devojka je napisala: “Sterijino pozorje. On najbolji, a ja ponosna.”

Ivana Zečević je izuzetno talentovana mlada dama, osim glume, bavi se i muzikom:

„Završila sam Muzičku gimnaziju, sviram klavir, ali kada je došlo vreme za fakultet, okrenula sam se glumi. Dva puta sam odbijena na Fakultetu dramskih umetnosti, nije bila treća sreća, već četvrta. (smeh) Upisala sam Akademiju umetnosti, koju privodim kraju. Neko vreme bavila sam se hip-hopom, to sam odavno prevazišla. Nije da najavljujem nešto konkretno, ali planiram da se opet angažujem u muzici. Želja mi je da okupim dobar orkestar i osmislim album.“

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top