Bolje povrediti ženu istinom nego je slomiti lažima

pixabay.com

Ljubav i seks

Bolje povrediti ženu istinom nego je slomiti lažima

Ako muškarac želi da budete deo  njegovog života, ništa ga neće sprečiti da bude s vama.

S druge strane, ako muškarac prema vama ne gaji osećanja, tada ga ništa neće prisiliti da bude s vama. Možete učiniti sve što pomislite da mu udovoljite, ali uprkos vašim naporima, ako njegova osećanja prema vama nisu stvarna, on neće biti s vama.

Morate to prihvatiti, a ne živeti u izmišljenom svetu. Bolje i da vas povrijedi istina nego da vas slome laži. Ako vas želi i ako ste žena iz njegovih snova, onda ga ništa neće sprečiti da vas osvoji. Ljubav nije tako teška kako mnogi ljudi misle.

Možda mu se sviđate, ali nedovoljno da izgradi nešto ozbiljno. Ne biste trebali biti s nekim ko je ravnodušan prema vama, ko vas ne pokušava podići na sedmo nebo. Ako vas ne želi podići na sedmo nebo, onda nije spreman uložiti napore da provede srećan život sa vama.

Muškarac koji se skrasi sa ženom koja mu nije celi svet će previše očekivati od nje. Možda će očekivati da odradite sav posao u vezi, ili da se više trudite oko njega. Zato upamtite: ako se čovek ne trudi, on vas nije dostojan. Priznajte, da ste za njega žena iz snova za njega ne bi postojale prepreke.

Bio bi spreman na sve, jer bi znao da ste vredni truda. Možda muškarci ne znaju kako da izraze svoja osećanja, ali obično ih pokazuju delima. Ako ste žena iz njegovih snova, on neće biti „nespreman“. Neće tražiti izgovore zašto još ne može biti s vama.

Čak i ako ima užurban život, uvek će misliti da je pravo vreme da bude sa vama. Ako ste žena iz njegovih snova, ništa mu neće biti teško. Pravi muškarac se ne krije iza izgovora. Neće rizikovati nikada da izgubi ženu iz snova.

Pultinfo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top