„JOVANA JOKSIMOVIĆ JE PUŠTALA MOJE INTIMNE FOTOGRAFIJE“ Severina napala voditeljku uživo u programu

Printscreen/Instagram

Poznati

„JOVANA JOKSIMOVIĆ JE PUŠTALA MOJE INTIMNE FOTOGRAFIJE“ Severina napala voditeljku uživo u programu

Hrvatska pop zvezda Severina je gostujući u emisiji „150 minuta“ na televiziji Prva izrazila svoja osećanja i otkrila da je zbog odluke Jovane Joksimović, dok voditeljka je još uvek na pomenutoj televiziji vodila Jutarnji program, doživela nočekivan tretman i veliku neprijatnost.

Seve je razgovarala sa voditeljkom Marijom Kilibardom o kampanji „Hejt Sloveni“ u kojoj je učestvovala, a zatim u jednom trenutku potpuno promenila tok razgovora. Na osnovu informacija koje je Severina dala pretpostavlja se da je reč o nekadašnjoj voditeljki Prve, Jovani Joksimović.

„Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom pre nekoliko godina. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade“, rekla je pevačica i dodala:

„Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno“, ispričala je pevačica i voditeljku ostavila u šoku:

Marija ju je, zatim, upitala da li su se njih dve čule nakon toga, na šta je pevačica odgovorila da nisu.

Podsetimo, izvesne Severinine sporne fotografije procurile su u javnost 2018. godine, dok je Jovana Joksimović još radila na Prvoj televiziji.

Nova

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top