Seka Aleksić u kombinaciji koju slavne dame s razlogom OBOŽAVAJU!

Printscreen/Instagram

Poznati

Seka Aleksić u kombinaciji koju slavne dame s razlogom OBOŽAVAJU!

Ovaj stajling omiljen je među slavnim damama širom sveta

Iako se mnoge dame, kada su posebne prilike u pitanju, odlučuju za elegantne haljine ili suknje, slavne lepotice širom sveta već duže vreme često se odlučuju za ništa manje elegantnu kombinaciju – žensko odelo.

Ovaj stil očarao je i pevačicu Seku Aleksić, koja za javne nastupe često bira upravo ovu kombinaciju – elegantne, šire pantalone uparene sa odgovarajućim sakoom sa kojim se savršeno slaže košulja ili majica. Ipak, Seka se najčešće odlučuje za varijantu sakoa na „golu kožu“, što ovom stilu dodaje jednu seksi notu.

Pevačica, koja se nedavno oprobala i u ulozi voditeljke u kulinarskom takmičenju Majke&snajke u kojoj se odlično snašla, često sa svojim fanovima putem društvenih mreža deli fotografije na kojima možemo videti njene odevne kombinacije, a upravo ovaj stil privlači najviše pažnje njenih pratilaca, pa komplimenti ne izostaju.

<p>Ovaj stajling omiljen je među slavnim damama širom sveta</p><p>Ovaj stajling omiljen je među slavnim damama širom sveta</p><p>Ovaj stajling omiljen je među slavnim damama širom sveta</p><p>Ovaj stajling omiljen je među slavnim damama širom sveta</p><p>Ovaj stajling omiljen je među slavnim damama širom sveta</p>

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top