Severina na nesvakidašnji način obeležila 49. rođendan

Printscreen/Instagram

Poznati

Severina na nesvakidašnji način obeležila 49. rođendan

Za mnoge dame, a čini se posebno one iz javnog života – jer su konstantno izložene kritikama i sudu javnosti – godine i starenje su tabu tema. Popularna pevačica Severina taj problem nema. Ona sa ponosom i radošču ispraća 48. godinu i otkriva šta sebi želi u narednom periodu, za koji veruje da će biti ispunjen srećom.

„Draga moja četrdesetosmo, adio… Sutra te menja 49. Draga moja 49, sedi malo, da nas dve proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dečjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći… Neke tvoje „zle“ prethodnice su mi ipak nesebično „poklonile“ puno svega i svačega ne baš lepoga, koje neki zovu „iskustvo“… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju „zlu“ prethodnicu lepo dočekala i ispratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe. Mada je bilo mnogo više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i rešiću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim“, napisala je Severina i dodala:

„Što bi rekao Alan Ford: „I pre smo imali probleme pa ih nismo rešili.“ Budi mi vesela, pleši sa mnom, pevaj, budi srećna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smej svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, četrdesetdeveta! Pozdrav generaciji 1972. „, napisala je Severina, a mnogi su joj poručili da je zaista kao dobro vino – što je starija, to bolje izgleda.

 Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top