26. APRILA NAM STIŽE RUŽIČASTI SUPERMESEC: Jednom znaku od ovog dana sve kreće nabolje!

pixabay.com

Lifestyle

26. APRILA NAM STIŽE RUŽIČASTI SUPERMESEC: Jednom znaku od ovog dana sve kreće nabolje!

Stiže nam talas pozitivne energije

Pred nama je period pun pozitivne energije. Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog Meseca, što dovodi do toga da se osećamo energičnije, imamo više volje i želje da ostvarimo zacrtano. Sve loše ostaje iza nas, kažu astrolozi.

26. aprila nam stiže pun Mesec, poznatiji kao ružičasti pun Mesec. Ovog meseca je u znaku Škorpije, a to znači da će nam pomoći da stvari posmatramo ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene.

Donosi nam priliku za velike promene i napredak u svim sferama života. Takođe nam pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osećanjima.

Pun Mesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, pa pazite da nemate burne reakcije.

Za razliku od mladog Meseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navikama. Pun Mesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Njaveći uticaj će imati na sve osobe rođene u znaku Škorpije. Ukoliko spadate u ovu grupu, dobro iskoristite naredni period.

Lovesensa.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top