4 jako bitna razloga zašto je dobro imati osobu rođenu u znaku Bika u svom životu

pixabay.com

Lifestyle

4 jako bitna razloga zašto je dobro imati osobu rođenu u znaku Bika u svom životu

Jesu li bikovi tvrdoglavi? Nisu! Ko to veruje, u svakom slučaju čini većini bikova apsolutnu nepravdu!

Zbog ova 4 razloga bitno je imati bika u svom životu

Da, da, znamo predrasude o bikovima (to su osobe rođene od 21. aprila do 20. maja): smatraju se tvrdoglavima, nefleksibilnima i ponekad previše pragmatičnim tradicionalistima. I to u svetu u kojem niko ne želi biti „normalan“ ili prilagođen… Ali, ne dati šansu biku samo zato što misliš da je dosadan, definitivno bi bila greška – a evo četiri razloga zašto. Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka jako su svestrani i imaju mnogo talenata:

Evo zašto bik može svakom čoveku učiniti dobro u životu

1. S bikovima znamo gde smo

Budimo iskreni: zar ne smatraš ljude koji neprestano igraju igre ili koji očekuju da im drugi čitaju misli previše iscrpljujućima? Tačno – a upravo to bikovi ne rade! Naravno, ponekad se možemo osećati pomalo začuđenima zbog njihove direktne prirode. Ali, u osnovi je puno lakše i ugodnije kad je neko iskren i autentičan – poput bika.

2. Bikovi ostaju pri svojim uverenjima

Bika nije briga što drugi misle – sve dok su u skladu sa vlastitom savešću, uvek će stajati uz ono što čine, veruju i govore. Ali, ako sada misliš: „Rekla sam već: tvrdoglav je i samozadovoljan!“, polaaako! Impresivna stvar kod bika je da obično vrlo pažljivo razmišlja o tome za što se zalaže i ko je ili što mu je važno. On se ne obavezuje lagano i ne drži se nečega samo zato jer je tvrdoglav i prkosan. Ta svest o vrednostima i mogućnost toga da stoji uz svoja uverenja velika su snaga Bika, koju bi mnogi trebali slediti kao primer. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima izuzetno su razmažene, baš sve mora biti po njihovom

3. Bikovi su pouzdani

Ako je bik izdao dobrog prijatelja ili voljenu osobu, to bi bilo kao da izda samoga sebe – a zbog toga (između ostalog) to ne radi. Kod bika se možeš pouzdati u činjenicu kaže ono što misli i na činjenicu da sto posto i savesno ispunjava ulogu koju igra za nas (prijatelja, kćer, kolegu).

4. Bik nas vraća na zemlju

Bik jednostavno ima izvrsno oko za prioritete! I ne gubi se u sanjarenjima i maštarijama tako lako kao neki drugi. Većina bikova u kriznim situacijama zadrži bistru glavu te izlaz traže pragmatično te usmereno na rešenje. Sa svojom sposobnošću da prepoznaju što je važno i što treba učiniti, te disciplinom da se ponašaju u skladu s tim, bikovi (osobito za sanjare i idealiste) često imaju vrlo zdrav i uravnotežujući uticaj.

Miss7

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top