CECA SE VAKCINISALA NA SAJMU Evo koju je vakcinu odabrala!

Uncategorized

CECA SE VAKCINISALA NA SAJMU Evo koju je vakcinu odabrala!

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vakcinisala se danas u 13:30 časova na Beogradskom sajmu.

Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga obratila se prisutnim medijima.

– Smatram da svaki savesni građanin treba da se vakciniše kako bi pre svega zaštitio sebe, a potom svoju porodicu i ljude koji ga okružuju. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Moramo da shvatimo, zdravstveni radnici polažu ogroman napor kako bi brinuli o našim građanima i to ne smemo nikada da zaboravimo. Smatram da ljudi treba da se vakcinšu i da je to njihova obaveza. Željna sam da se vratimo životu, da imam koncerte, da se veselimo i grlimo! Hajde da se svi potrudimo da to bude što pre – rekla je Ceca.

Na pitanje da li ju je bolelo, pevačica je nekoliko minuta nakon vakcinacije rekla:

– Ništa nije bolelo, sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Ceo tim koji je ovde na Sajmu je divan i veliko im hvala na tome.

Prisutni građani na Sajmu, kao i medicinsko osoblje, poželeli su da se fotografišu sa Cecom, a folk zvezda im je kao i uvek rado izašla u susret, te nasmejana pozirala sa njima.

Podsetimo, Ceca je korona virus preležala u junu prošle godine, a u isto vreme je bio zaražen i njen sin Veljko.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

Popularno

To Top