Prošao si poligraf, a da li si kod Boga? Maca uputio brutalne reči kolegi Lečiću posle optužbi!

Poznati

Prošao si poligraf, a da li si kod Boga? Maca uputio brutalne reči kolegi Lečiću posle optužbi!

Branislava Lečića optužila je za silovanje Danijela Štajnfeld, a sada mu se obratio i voditelj.

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku. Tako je u emisiji govorio o tome kako nema razlike između kulture i rijalitija danas.

– Koja je razlika između Mike Aleksića, Lečića i rijalitija. I onda kažu – ja znam da je Leka predator, ja znam da je on manijak. A onda vidiš Leku – pobijedio sam poligraf, cmok. E onda skontaš, čekaj bre jeste li svi vi u talu? Jesi li ti Leko u talu? Jesu li ljudi spremni na sve samo da budu na naslovnoj stranici, da budu u centru pažnje. Jarane, ako te neko optuži za takvu stvar, pa ne mogu reći evo prošao sam poligraf. Je.o te poligraf. Da li si prošao kod Boga, e to ćemo vidjeti, to ćeš ti sam vidjeti – poručio mu je Maca u emisiji „Balkan Info“, a zatim dodao:

– I sad kao ti s..eš po ovima iz rijalitija. Pa nisu oni došli sa Saturnovog prstena, i onda se mi kao čudimo ko su ovi. I onda gledaš ovog Janjuša, ovog Ša… To je odraz u ogledalu. Mi smo društvo puno predrasuda i lažnog morala – ističe voditelj rijalitija.

Exclusiva

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top