AKO SANJATE OVAKVE SNOVE ONI NAJAVLJUJU NEŠTO BAŠ LEPO!

pixabay.com

Lifestyle

AKO SANJATE OVAKVE SNOVE ONI NAJAVLJUJU NEŠTO BAŠ LEPO!

Snovi mogu da otkriju sve i svašta, a kada je ljubav u pitanju – mogu da najave skori dolazak prave ljubavi, ali i to da treba da se rešite nekih loših osobina kako bi ljubav mogla da pronađe put do vas. Svakako, predskazuju neke promene u vašem životu.

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, mogli biste uskoro da zaljubite u nekog savršenog za vas.

1. Lutka

Sanjate li da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate sa lutkom, to znači da bi se uskoro sa nekime mogli posvađati.

2. Golotinja

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već skroz goli, to otkriva da bi uskoro mogli nekoga upoznati. To je neko tko će vam postati jako važan, pa čak i budući partner.

3. Posteljina

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro sanjati belu posteljinu.

4. Gusta šuma

Sanjate li gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

5. Semenke

Kada su semenke u pitanju, može se dogoditi da sanjate setvu ili žetvu. Setva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada se morate rešiti nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, semenke su simbol plodnosti.

24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top