Glumica čija je stravična ispovest zapanjila Srbiju u vezi s ruskim rediteljem?!

Poznati

Glumica čija je stravična ispovest zapanjila Srbiju u vezi s ruskim rediteljem?!

Milena i Sergej su se zbližili na snimanju filma „The Superdeep“.

Srpska glumica koja je s Ivom Ilinčić optužila bivšeg učitelja glume Miroslava Aleksića za silovanje, navodno u emotivnoj vezi s ruskim rediteljem!

Milena Radulović je već duže od godinu dana u vezi s ruskim producentom Sergejom Torčilinom, koji trenutno boravi u Beogradu, saznaje Kurir.

Glumica i njen partner prvi put su se u javnosti pojavili na nedavnoj premijeri ruskog naučnofantastičnog filma „The Superdeep“, čiji je on producent, a u kom ona igra glavnu ulogu.

Otkako je javno progovorila o torturi i seksualnom zlostavljanju koje je pretrpela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, Milena je privukla veliku pažnju javnosti, a mnoge je zanimalo šta se dešava u njenom privatnom životu, da li trenutno ima partnera i ko je on.

Kako saznajemo, u pitanju je 36-godišnji pisac i producent iz Rusije Sergej Torčilin, s kojim se zbližila dok su radili na filmu „The Superdeep“.

milena radulović,dečko

Pandemija koronavirusa dodatno je zbližila ovaj par, pa su tokom prošle godine bili upućeni uglavnom jedno na drugo.

„Upravo tada je veza postala ozbiljna, a kada se situacija u svetu malo smirila, iskoristili su priliku da putuju zajedno. Radulovićeva je često objavljivala fotografije sa raznih destinacija, međutim, nikada nije postavila njihovu zajedničku sliku kako ne bi privukla pažnju javnosti. Ipak, svojim najbližima, porodici, prijateljima i kolegama, otkrila je da je u vezi sa Sergejom i da je zaljubljena, te da uživaju“, rekao je neimenovani izvor.

Milena je pre izvesnog vremena bila u vezi s glumcem Radovanom Vujovićem, zvezdom serija „Vojna akademija“ i „Državni službenik“.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top