Saznajte kakvi su horoskopski znaci kao PRIJATELJI!

pixabay.com

Lifestyle

Saznajte kakvi su horoskopski znaci kao PRIJATELJI!

Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utiče na to kakva će neko biti prijateljica. Verovali u horoskop ili ne, verujemo da će vas sledeći opisi najboljih prijateljica na temelju horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a ko zna, možda u njima i prepoznate svoju najbolju prijateljicu. A evo što možete očekivati od svoje najbolje prijateljice na temelju njenog horoskopskog znaka:

POUZDANI OVAN

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

ISKRENI BIK

Ako je vaša najbolja prijateljica bik to znači da zna kako čuvati i održavati prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom muzikom i hranom, a uvek su spremni i na dobru trač partiju.

KORISNI BLIZANAC

Savet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja. Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lepih reči da im objasnite da su vam vredniji od zlata.

GOSTOLJUBIVI RAK

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana porodice. Rakovi su jako posvećeni upravo porodici u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vredni su divljenja jer kada vam treba razumevanje i pomoć oni će uvek biti tu za vas.

HRABRI LAV

Ako je vaša najbolja prijateljica Lav to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima. Vaša najbolja prijateljica lavica, naravno, voli zasijati i biti u centru pažnje, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspešnija nego što jeste i da priskoči u pomoć kad god vam to zatreb. Lav se ne boji ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

EFIKASNA DEVICA

Device spadaju u možda i najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe i jer instiktivno znaju tačno šta žele učiniti i kako to žele učiniti, a to je jako dobra osobina kada vam treba pomoć. Ako sledite savete prijateljice Device, problemi će vam izgledati lakši i podonošljiviji.

VESELA VAGA

Najbolja pijateljica rođena u ovom znaku dobro će razumeti sve vaše probleme. Njeno veliko srce jednostavno je podstiče da vam pomaže i teši vas kad god vam je to potrebno. Ponekad se čini da izdržljivost Vage nema kraja, a njihov uticaj na ljude je neverovatan.

DINAMIČNA ŠKORPIJA

U rečniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz „ne mogu“. Njeno je čvrsto uverenje da se baš sve može napraviti ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu.

VEDRI STRELAC

Ako je vaša najbolja drugarica rođena u ovom znaku, ona na sve gleda kao na avanturu i veruje da ono što dolazi može doneti još više zadovoljstva. Osim toga, dobroćudna je i vedra, puna ljubavi, nežna i ostaće s vama i u dobru i u zlu, posebno ako zauzvrat dobija ljubav.

PRAKTIČNI JARAC

Ako postoji najbolja prijateljica u koju se možete apsolutno i u svakom trenutku pouzdati onda je to ona rođena u znaku Jarca. Osim toga, ona je radoznala i uvek voli dobiti odgovor na pitanje „zašto“ i ima talenat za organizaciju, kao i sposobnost da haos pretvori u red. Osobe rođene u ovom znaku biće i vaši najveći kritičari, a kada želite najbolji savet po pitanju novca ili posla niko vam neće bolje pomoći od njih.

ALTRUISTIČNA VODOLIJA

Srce vodolije dovoljno je veliko da voli celi svet, a najbolja prijateljica rođena u ovom znaku veliki je altruista koji ima veliku želju pomagati drugima, pa tako i vama. Vodolije su izbirljive, razmišljaju izvan okvira i često znaju biti pogrešno shvaćeni. Možda ste na početku i vi za vašu prijateljicu mislili da je hladna i bez emocija, ali kada ste je upoznali dobili ste motivatorku, savetnicu, osobu koja rešava vaše probleme.

VERNA RIBA

Od najbolje prijateljice rođene u znaku ribe možete puno toga naučiti. Ribe veruju u budućnost i dobro koje budućnost donosi što i i na vas može delovati jako podsticajno. Ribe su prijateljice koje vredi čuvati i paziti jer kada život postane težak i sumoran one će vam pomoći da se vratite u svet ljubavi, romantike i mašte. Pomoći će vam da budete zadovoljni onim što jeste i kakvi jeste. Zato cenite mudrost najbolje prijateljice rođene u ovom znaku.

ZADOVOLJNA.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top