Budi žena za zauvek, a ne privremena opcija

pixabay.com

Ljubav i seks

Budi žena za zauvek, a ne privremena opcija

Muškarci obično dobro znaju da li pored neke žene žele provesti život ili će im ona biti samo prolazna avantura ili usputna stanica.

Navešću vam jedan primer kako bih vam mogla objasniti celu tu situaciju. Muškarac i žena se upoznaju i on joj već na prvom sastanku otvori dušu i ispriča joj svoju tešku životnu priču o bivšoj koja ga je ostavila. Priča o tome kako je bila neiskrena prema njemu, kako ga je lagala, obmanjivala i ponižavala.

Kako ga je varala, ostala trudna sa drugim i ostavila ga. Ne krije ništa, otvara svoju dušu i govori kako je njegov život sumoran. Žena oseti sažaljenje prema njemu i odlučuje da mu pomogne da se izvuče iz situacije u kojoj se nalazi. Počinju lepo da se slažu, zabavljaju se i već nakon nekoliko vremena počinju živeti zajedno.

Oboje jednako ulažu u svakodnevni život, žena se trudi da mu ugodi na sve moguće načine i da ga razume. Onda mu se jednog dana javi bivša koja je u problemu i želi da se pomiri i sve iluzije padaju u vodu. Istog dana raskida sa trenutnom partnerkom i zahteva od nje da se iseli.

Ovo je očigledan primer da je muškarac svoju novu partnerku doživljavao samo kao rezervnu opciju ili usputnu stanicu dok je čekao da mu se vrati bivša prema kojoj je, očigledno, još uvek gajio osećanja. Zapravo postoji mnogo znakova koji bo mogli pokazati da je žena samo usputna stanica, samo što ih često ignorišemo i izbegavamo da ih vidimo.

Prvi znak je da se muškarac ne trudi dovoljno pored žene koju smatra rezervnom opcijom. Sve što radi u vezi radiće ako to njemu ide u korist. Žene to često ne vide jer su zaslepljenje ljubavlju. Drugi znak je da žena pored ovakvog muškarca nema pravo na grešku ili svoje mišljenje.

Ona mu se uvek mora prilagođavati u suprotnom će joj on pokazati vrata. Treći znak koji bi mogao pokazati da ste mu usputna stanica je kada muškarac traži saželjenje od žene. On će joj ispričati svoju tešku životnu priču kako bi se ona sažalila nad njim i pokušala da mu pomogne.

Ovo je očigledan znak manipulacije gde muškarac traži pažnju koja mu je potrebna kroz sažaljenje. Čim mu se pojavi bolja prilika on će napustiti prethodnu žrtvu i krenuti za sledećom.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top