Večeras nas očekuje misteriozan Supermesec u Škorpiji!

pixabay.com

Lifestyle

Večeras nas očekuje misteriozan Supermesec u Škorpiji!

Ovaj pun Mesec je pod uticajem Urana – dogodiće se nešto naglo i neočekivano!

Misteriozan, dubok, strastven, pun potencijala za korenitu transformaciju nestabilnih ili bolnih okolnosti u našem životu. Reč je o punom Mesecu koji će se dogoditi 27. aprila u 4 sata i 30 minuta, na 7′ stepenu Škorpije.

S njim poniremo u dubine, istražujemo, igramo na sve ili ništa. Postaje nam jasnije što trebamo otpustiti i pustiti iz našeg života, koja uverenja promeniti jer nas koče u ostvarenju i dobijanju onoga što želimo.

Kraj. Nešto treba uništiti, nešto suvišno, otegotno, nešto što je već davno ispunilo svrhu, a mi se još uvek držimo za to, nadamo, a ništa se ne pomera sa mesta.

Događaji nas vode do ruba, možda bacaju i ponor, ulazimo ispod površine kako bismo videli, suočili se, odlučili. Počinjemo verovati da možemo, budimo unutrašnju snagu, shvaćamo da smo moćniji nego što mislimo. Svaki put do sada smo preživeli, uspeli, prevazišli sve ono za što smo mislili da je veće od nas, a nije. Niko nije moćniji od nas.

Spoznaj, shvati, suoči se, promeni. Idi dalje jer tu gde si zapeo nema više ništa za tebe.

Učini nešto drugačije nego do sada. Usudi se.

Sunce u Biku ima snažan somatski predznak, sve što će nam se u narednim nedeljama događati proživljavaćemo kroz telo. Ono je spremnik svih naših osećaja, misli. Ono će nam pokazati…

Ovaj pun Mesec je pod uticajem Urana, nešto je neočekivano, naglo. Ne trpimo jer ne možemo. Treba nam oslobođenje. Stiska nas Saturn. Temelji podrhtavaju. Prošlost dolazi na preispitivanje. Stare strukture se mogu srušiti.

Merkur i Venera u Biku podstiču na ozbiljnije razgovore u odnosima. Potrebno je pronaći nova rešenja za stare probleme.

U ljubavnim odnosima važne teme su kvaliteta seksualnog života, raspolaganje sa novcem, poverenje, stabilnost.

Nova avantura koja donosi jaku fizičku privlačnost, donosi i vrlo intenzivne lekcije. Ako se nađete u takvoj situaciji, pokušajte iz nje izvući nešto za sebe.

Opsesivno i kompulsivno ponašanje vidljivo donosi gubitke.

Pitanje novca i uopšteno osećaja sigurnosti koji su povezani sa našim osećajem vrednosti sada dolaze na reviziju.

Preispitajte prijateljske odnose. Menja li se nešto na tom području?

I krenite na intenzivno putovanja sa puno poverenja u sebe. Život ne kažnjava. On podučava. Sva iskustva koja su pred nama uče nas kako biti zadovoljniji sobom, kako rasti i sa više lakoće dobiti ono što želimo.

Srećno!

Astrolog Julijana Oremović/Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top