Prestala sam raditi 5 stvari i sada me muškarci više poštuju!

pixabay.com

Ljubav i seks

Prestala sam raditi 5 stvari i sada me muškarci više poštuju!

Iskustvo dolazi sa godinama. Menja se percepcija drugih i vas samih, raste samopoštovanje, pojavljuju se uslovi i granice u vezama koje vi sami postavljate.

Možda se čini da ovo samo komplikuje situaciju, ali u stvari, muškarci će vas početi više poštovati.

1. Prestala sam svima davati broj telefona; Pre sam svima davala svoj broj i govorila im kako me mogu naći na društvenim mrežama jer mi je bilo neprijatno odbiti ako je osoba bila ljubazna i pristojna prema meni.

Ali, onda sam shvatila da sebi mogu priuštiti da kažem NE nekim lujudima, a da ih ne uvredim. Ako ne želim nastaviti poznanstvo, jednostavno kažem: „Jednostavno, ne dajem svoje kontakte strancima.“ I svaki put izgledaju kao da je ovo odgovor koji su hteli čuti od mene.

I sami mi ostavljaju svoj telefonski broj, „u slučaju da se predomislim“.

2. Prestala sam izlaziti sa muškarcima koji mi se nisu sviđali; Kad sam shvatila da ne moram pokušati udovoljiti svima, prestala sam potvrdno odgovarati na sve ponude da „odem na sastanak“.

Kažem NE ako ne želim. I muškarci su mi zahvalni na svojoj iskrenosti i što nisu izgubili vreme.

3. Želim ozbiljnu vezu i prestala sam to skrivati; Prevazišla sam veze sa neozbiljnim muškarcima jer mi je bilo važno da imam vezu koju mogu shvatiti ozbiljno.

Tada sam počela privlačiti muškarce koji su želeli isto što i ja. Da, to plaši muškarce, ali samo nezrele, emocionalno slabe i one kod kojih se previše razlikuju pogledi na život.

4. Ne menjam svoj status veze na društvenim mrežama; Ovo je glupo i naivno.

Ako vas nije zaprosio, onda je on samo vaš dečko, partner, voljeni muškarac, ali NE i vaš suprug.

5. Prestala sam ćutati; Kažem, ako me nešto muči, odgovaram direktno kada me pitaju šta želim, o kakvom rođendanskom poklonu sanjam.

Kažem kad mu mogu ponuditi pomoć, podršku, a muškarci su zahvalni, jer ne moraju pogađati. Moj život je postao mnogo lakši.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top