„Bog me je pogledao i ostala sam trudna“: Tamara i Vuk imaju nestvarnu priču koja će vas dirnuti

Printscreen/Instagram

Poznati

„Bog me je pogledao i ostala sam trudna“: Tamara i Vuk imaju nestvarnu priču koja će vas dirnuti

– Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji – pričala je Tamara

Tamara Grujić i Vuk Đoković ulepšali su živote mnogim porodicama širom Srbije, a u njihov nakon višegodišnje borbe, posebnu čaroliju i sreću, unela je ćerkica Lenka, koja je centar sveta ovim humanim ljudima.

Vuk i Tamara su se i upoznali zahvaljujući jednom televizijskom projektu, na kome je ona bila zadužena za kasting, a on radio kao menadžer za lokacije, brzo su se sprijateljili i zaljubili.

– Vuk je otišao iz te producentske kuće, ali smo shvatili da smo super drugari, kao i da odlično funkcionišemo zajedno, pa smo ubrzo počeli i da živimo zajedno. Venčali smo se posle godinu i po zabavljanja na proputovanju kroz Španiju, pošto nismo mogli da se dogovorimo koliko će ko zvanica pozvati na svadbu – rekla je jednom prilikom Tamara.

Posle nekoliko pokušaja da vantelednom oplodnjom postanu roditelji, prirodnim putem dobili su ćerku Lenku. Dok je Tamara bial u montaži beba jenajavila dolazak, pa je pravo s posla otišla u porodilište.

– Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred – rekal je Tamara.

– Ove zime Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam potpuno prirodno ostala u drugom stanju – govorila je tada Tamara.

Ona svoju mezimicu vodi na gradilište, pa je mala Lenka u kamperu zajedno s majkom i ne odvaja se od je čak i kada je na poslu.

– Dok ne prohoda stvarno ne osećamo toliku promenu u snimanju. Ona ima svoj ritam spavanja i hranjenja koji uklapam sa zakazivanjem snimanja. Imamo „moto-home“ na snimanju, koja se njoj ne razlikuje u komforu od stana u Beogradu. Samo je na terenu još više na vazduhu. Iskreno da vam kažem, manu za sada ne vidim – rekla je Tamara jednom prilikom i dodala:

– Bilo je problema u početku kada sam sa suprugom počela da radim, da uklopimo svoje radne navike, ali sada smo već ustaljen i dobro uigran tandem. Ne samo što se poznajemo dobro on i ja, već je cela ekipa gotovo nepromenjena u svom sastavu godinama. A za ovako osmomesečnu bebu mislim da je najvažnije da je sa roditlejima, gde god oni bili, tako da verujem da uživa više nego da je u jaslama. U stvari, ja verujem da sam privilegovana što bebu mogu da vodim na posao.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top