Nakon priča da je napustila Darka, Marina se oglasila: Nisam tužna, možda će neko da se razočara..

Printscreen/Instagram

Poznati

Nakon priča da je napustila Darka, Marina se oglasila: Nisam tužna, možda će neko da se razočara..

– Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije – rekla je Gagićeva

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Marina Gagić navodno napustila Darka Lazića, ona se sada oglasila i istakla da je Darko divan otac i da je normalno da imaju nesuglasica.

– Prvi i poslednji put se obraćam javnosti isključivo zbog toga što sam prinuđena da zaštitim svoju porodicu. Moj nevenčani suprug Darko i ja smo u savršenom porodičnom odnosu. Imamo divno dete koje odgajamo i vodimo računa o tome da ima lepo i srećno detinjstvo. Zbog našeg mira moram da reagujem na kojekakva nagađanja, spekulacije, govorkanja koja kruže po kuloarima, pa mediji na osnovu toga rekla – kazala kroje sebi priče – rekla je Marina za „Kurir“ i dodala:

– Možda će neko da se razočara, ali u mojoj i Darkovoj zajednici je sve u najboljem redu. Funkcionišemo savršeno i nema razloga da mene, koja nisam javna ličnost, bilo ko od paparaca i medija uhodi dok obavljam osnovne životne obaveze. Nisam utučena, ni tužna ili neraspoložena. Mi živimo mirno i lepo kao i svaka druga porodica, a nesuglasice rešavamo kao i svi ostali ljudi. Darko je savršen suprug, otac i nas dvoje se lepo slažemo, volimo i poštujemo. Nema potrebe da nas bilo ko lovi i pravi priče od toga da sam se iselila iz porodičnog doma, kada je to laž – navela je Gagićeva.

– Normalno je da idem kod svojih roditelja, jer mi tako funkcionišemo od početka naše veze. Darko je pevač i poznaje dosta ljudi iz raznih sfera ljudskog društva, ali nikada nije bio umešan u nelegalne poslove, kriminalne grupe , a svaki prekršaj koji je napravio je i uredno platio. Naša porodica lepo funkcioniše i želimo u miru da provedemo predstojeće praznike.

U domaćim medijima pojavili su se navodi kako je pevač Darko Lazić tokom rasprave sa Marinom Gagić u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor.

Navodno,  on je tokom svađe sa verenicom, počeo je da urla i da baca stvari po kući, a potom je otišao do sobe, do mesta gde drži oružje i izvadio pištolj, te je kako je anonimni izvor naveo i zapucao.

Ekipa portala Telegraf.rs pozvala je Darka Lazića kako bismo proverili ove navode, a on je  demantovao ove natpise.

– Bože sačuvaj više, majko rođena… Naravno da nije tačno, to su takve gluposti… Debeli demanti, ovo je preterano – rekao nam je Lazić.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top