PRINČEVI HARI I VILIJAM DALI SAGLASNOST: Nezaboravna venčanica Lejdi Di, konačno će biti izložena nakon 25 godina!(FOTO)

pixabay.com

Poznati

PRINČEVI HARI I VILIJAM DALI SAGLASNOST: Nezaboravna venčanica Lejdi Di, konačno će biti izložena nakon 25 godina!(FOTO)

Venčanica princeze Dajane biće javno izložena u Kensingtonskoj palati nakon što su njeni sinovi, prinčevi Vilijam i Hari, pristali da legendarnu i nezaboravnu haljinu pozajme palati.

Dajana je poznatu haljinu, koju je krasio veo od čak 7,5 metara, nosila na svom venčanju s princom Čarlsom u katedrali svetog Pavla u Londonu 1981. godine.

Javnost će tako od juna ove godine u kraljevskoj rezidenciji u zapadnom Londonu, gde je Dajana živela imati priliku da uživo vide venčanicu s najdužim šlepom u kraljevskoj istoriji.

Dajana je haljinu, koja je imala veo dugačak više od sedam metara, najduži u kraljevskoj istoriji, nosila na venčanju sa princom Čarlsom u katedrali Svetog Pavla u Londonu 1981. godine, preneo je SiEnEn..

Javnost može da pogleda venčanicu od juna u kraljevskoj rezidenciji u zapadnom Londonu u kojoj je Dajana živela.

Na haljini koju su dizajnirali Dejvid i Elizabet Emanuel nalaze se šljokice optočene duž dugačkog vela i starinska čipka koja je prvobitno pripadala kraljici Mariji.

Haljina pripada prinčevima Vilijamu i Hariju, koji su je pozajmili Kensingtonskoj palati da bi bila na izložbi, saopštile su Istorijske kraljevske palate (HRP).

Pod nazivom „Kraljevski stil u stvaranju“ izložba će ispitivati odnos između dizajnera i njihovih kraljevskih klijenata.

TPortal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top