Tanja Bošković: PREŽIVLJAVAM SIROMAŠTVO, MOGU BEZ STRUJE I SA ŠAČICOM HRANE!

Printscreen/Instagram

Poznati

Tanja Bošković: PREŽIVLJAVAM SIROMAŠTVO, MOGU BEZ STRUJE I SA ŠAČICOM HRANE!

Glumica Tanja Bošković otvorila dušu.

Slavna glumica Tanja Bošković jedna je od onih koje život nije mazio, a u poslednje vreme se sve manje javno eksponira. U više navrata govorila je o svim nedaćama sa kojim se susrela, a nedavno je pričala o periodu života kada se suočila sa glađu i nemaštinom.- Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće. I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod – priča glumica svojevremeno u jednoj emisiji.

‘Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu’ Tanja Bošković progovorila o ljubavi, pa otkrila na koji način ju je ostavio čovek njenog života!

– Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji – rekla je ona.

Boškovićeva je jednom prilikom iskreno otkrila da nikada nije štedela novac već je ulagala u druge stvari i svoju decu.

– Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smislu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto – ispričala je Tanja za Blic.

Republika

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top