Palma i Hurricane kod Sanje Marinković, Tviter pobesneo

Poznati

Palma i Hurricane kod Sanje Marinković, Tviter pobesneo

Tviter zajednica je besna zbog praznične emisije Sanje Marinković u kojoj je jedan od gostiju bio i Dragan Marković Palma, inače nedavno optužen za seksualno zlostavljanje i podvođenje maloletnica.

Palma, koji već nedeljama „obilazi“ televizije sa nacionalnim frekvencijama, bio je gost prazničnog izdanja „Magazina In“. Priča o Uskrsu, praznicima i porodičnim okupljanjima, smatraju članovi Tviter zajednice, potpuno je neprimerena sa njim kao gostom u emisiji.

„Kako nazvati ženu koja pristane da joj u trenutku kada ga optužuju za podvođenje maloletnica Palmu dovedu u emisiju? Pa šta si ti Sanja, stalku za infuziju? Šta si ti sad posle 20 godina nekog novinarstva?“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

„Koliko puta će Sanja Marinković dokazati da nije čovek nego dno dna“, napisala je još jedna korisnica Tvitera.

Na udaru su se našle i devojke iz grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji.

„Tamo se ne gostuje, ako si bar malo moralan i normalan. Ako to već uradiš i vidiš odvratnog kromanjonca – napustiš snimanje. Ako ostaneš i praviš se da je sve OK, moralan si odron i kreten. Sanja Marinković je skot neopevani. Šta dalje nije jasno?“, napisao je Smiljan Banjac.

Na udaru je, primarno, bila voditeljka emisije.

„Malo Sanja Marinković ugosti Palmu u svojoj emisiji, malo Palma ugosti Sanju na svojoj žurezi… i tako! Svoj svome“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

Potegla se i priča o tome da je Sanja Marinković bila čest gost na Palminim zabavama.

„Sanja Marinković je bila čest gost na Palminim zabavama! Sad samo vraća usluge!“, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

„Ali, Sanja Marinković koja pravi kao praznično izdanje Magazina In, priča o Vaskrsu itd, a u studiju joj sjedi Palma dakle, nema dna, uvijek može još niže“, glasi još jedan od tvitova.

„Sanja Marinković koja je pljunula svim ženama žrtvama, i ne žrtvama u Srbiji, dovevši jagodinskoj Berluskonija u emisiju Magazin In – Palmu“, glasi još jedan tvit.

„Palma u prazničnoj emisiji Magazin In, „ahahahah“ što bi rekla Sanja Marinković“, glasi još jedan tvit.

Podsetimo, opodvođenju žena i maloletnih devojčica u Jagodini svedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloletnica i žena nakon posete potpredsednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svedočenje objavila početkom nedelje na konferenciji za medije. U svedočenju se govori i o velikim estradnim zvezdama koje su nastupale na žurkama, a za koje drugi svedok tvrdi da su služile kao „mamac“.

On je naveo da je reč o ustaljenoj šemi po kojoj se žene i devojčice navode na seksualne odnose, a opisao je i sam izgled jedne „ljubičaste sobe“, gde devojke dolaze. Povod su uvek proslave, koje se, prema rečima onih koji tvrde da su prisustvovali žurkama koje je organizovao poslanik i prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma, najčešće pretvaraju u nešto što prelazi sve granice zakona i ukusa.

Na njima su, kaže, nastupali folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, pevač Aca Lukas i Radiša Trajković Đani. Sva navedena imena su inače dugogodišnji Palmini prijatelji za koje je poznato da nastupaju na njegovim privatnim proslavama, ali i s njim idu na putovanja, organizuju proslave, slave, te prisustvuju njegovim koferencijama za medije.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top