Iz ugla jedne žene: Razvedene žene nisu manje vredne i njima ne treba ničije sažaljenje

pixabay.com

Ljubav i seks

Iz ugla jedne žene: Razvedene žene nisu manje vredne i njima ne treba ničije sažaljenje

Broj razvedenih žena se svake godine povećava, a prema nekim statistikama gotovo svaka treća žena u dobi između 30 i 40 je razvedena.

Neke od njih se okušaju i u drugom braku, pa čak i trećem, i iako je malo muškaraca koji pristaju na ovu avanturu, ipak ih ima. Svaka osoba zaslužuje drugu priliku za sreću jer se svakome od nas može desiti da donesemo pogrešnu odluku u svom životu koju kasnije skupo platimo.

Verujem sa većina tih žena ulaže u vezu i trudi se da ona uspe više nego što bi to možda trebale. Nakon razvoda možda postoji i druga šansa i možda ovim ženama sudbina pošalje nekog boljeg muškarca od onog prethodnog koji će znati kako da je usreći.

Mnoge žene nakon razvoda i ne pokušavaju pronaći novog muškarca. One se posvete sebi i svojoj deci i smatraju da je takav život za njih sasvim dovoljan. Ženi je potrebna muška podrška, a upravo razvedene žene to ne mogu dobiti jer ih mnogi muškarci smatraju najpovoljnijima za kratkotrajne veze.

Mnogi se često sa sažaljenjem ponašaju prema razvedenim ženama, ne samo muškarci nego i žene. Ali razvedenim ženama nije potrebno sažaljenje, njima nije potrebno da ih neko sažaljeva. Njima je potrebna podrška i razumevanje ne sažaljenje.

Svaka razvedena žena ima razlog zbog kojeg se razvela. Neke od njih su ostavljene, neke su imale loš brak koji više nisu mogle da podnesu, a neke su se razvele da bi zaštitile sebe i svoju decu. Razvedene žene su kao sve druge žene.

One nisu manje vredne i ne treba ih sažaljevati. Takve žene treba poštovati i diviti im se jer mnoge od njih čine stvari koje ni same nisu mislile da mogu.

Infpult

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top