Ljubavni horoskop za maj 2021.

pixabay.com

Ljubav i seks

Ljubavni horoskop za maj 2021.

Ovog meseca nemojte sedeti skrštenih ruku – vreme je da krenete u akciju i izborite se za svoje mesto pod suncem ljubavi

Maj 2021. je početak sezone pomračenja, a astrolozi upozoravaju da je sada pravo vreme da očekujemo „žurku“ na emotivnom planu. Promene će se ogledati ili u iznenadnim raskidima ili u iznenadnim počecima ljubavnih priča koje će mnogima obeležiti život.

Planeta ljubavi Venera će veći deo meseca biti u Blizancima, što baš i nije povoljno za one koji su u dugim vezama ili braku – iskušenja će vrebati na svakom koraku.

Ali, već od 13. maja, kada Jupiter bude ušao u znak Riba, mnogi koji su dugo vremena samovali pronaći će ljubav svog života.

Ovan
U život vam se vraća osoba iz prošlosti koja bi mogla ozbiljno da poljulja vašu vezu ili brak. Na vama je da odlučite da li ćete staroj ljubavi dati novu priliku ili ćete samo evocirati uspomene i odlučiti da zauvek zaboravite na tu priču.

Usamljenim Ovnovima smeši se nova simpatija, ali su vaša očekivanja u nesrazmeri sa realnošću. Prihvatite ljude onakvima kakvi jesu, nemojte večito imati potrebu da nekoga „popravljate“ da bi bio po „vašoj meri“.

Bik
Nemojte prepostavljati da će vam se desiti ljubavna magija, niti da će vam voljena osoba čitati misli i ispunjavati želje ako ne izgovorite naglas ono što očekujete.

Ukoliko niste u ljubavnoj vezi, bolje je da se primirite i sačekate jun, kada će se pojaviti neko ko će vas očarati. Ne vraćajte se na staro i ne očekujte da će se „dobro poznato zlo“ preobratiti u dobro.

Blizanci
Budite iskreni prema sebi i tačno definišite šta želite od ljubavnog odnosa. U suprotnom, bićete razočarani, a moguće je i da ćete povrediti osobu koja se „zagrejala“ za vas.

Zauzetima sledi miran period.

Rak
Kad se zaljubite, vi ste lojalni „drugoj polovini“ čak i onda kada se veza završi. Sada je vreme da „svedete račune“ i promenite navike.

Okrenite se oko sebe, više osoba je zainteresovano za vas, ali vi to ne primećujete jer ste zarobljeni u okovima prošlosti.

Lav
U prethodnom periodu vaš ljubavni život bio je „na klackalici“. Maj je idealan mesec da presečete stare priče koje nikuda ne vode i otisnete se u nova poznanstva.

Ljubav vas čeka u okruženju prijatelja, ali morate da otvorite „četvore oči“ kako vam ponovo ne bi promakla šansa da ostvarite kvalitetnu emotivnu vezu.

Devica
Ovo je period u kom ćete shvatiti koliko ste se zapravo promenili kada je reč o ljubavnim vezama. Nećete se zadovoljavati malim stvarima, od „druge polovine“ ćete očekivati da vam bude više posvećena.

Ukoliko to ne dobijete, nećete se libiti da prekinete vezu bez trunke kajanja.

Vaga

Iako ste po prirodi sumnjičavi, ovog meseca ćete morati da „spustite loptu“ i da shvatite da ljubavna veza nije vaša privatna svojina, već stvar dogovora sa voljenom osobom.

Ukoliko ne budete bili spremni na kompromise, preti vam raskid ili razvod.

Škorpija
Navikli ste da budete kormilar emotivne veze ili braka, a sada ćete poželeti da sve odluke prepustite voljenoj osobi i da sledite njene želje i potrebe. To vam neće teško pasti, jer ste se umorili od komandovanja.

Ne brinite, vrlo brzo ćete povratiti staru energiju i ustaljene navike.

Strelac
Bez obzira na to da li ste zauzeti ili ste slobodni, smeši vam se tajna ljubav. Skriveni pogledi i osmesi, osećaj topline koji se razliva po grudima kada pomislite na osobu koja vam se dopada daće vam posebnu snagu da sve što budete zamislili sprovedete u delo.

Čak vam neće biti ni važno da sa osobom koja vam bude ukrala srce budete u vezi – uživaćete u osećaju koji donosi zaljubljenost.

Jarac
Ovog meseca strogo vodite računa o načinu komunikacije sa voljenom osobom. U suprotnom, moglo bi se desiti da maj bude obeležen svađama i raspravama koje će vam oboma zagorčati život.

Ukoliko ste slobodni, javite se osobi rođenoj u vodenom znaku – odavno čeka vaš poziv.

Vodolija
U mislima ste sa osobom iz prošlosti. Moguće je da se radi o nekome ko vam je samo bio simpatija, a zbog okolnosti niste uspeli da realizujete ljubavnu vezu.

Razmislite dva puta pre nego što obnovite kontakt, pogotovo ako ste zauzeti – susret bi mogao da napravi tektonske promene u vašem životu.

Ribe
Da li ste spremni na veliki preokret u ljubavi? Sredinom meseca velike su šanse da vam u život kroči osoba koja će vas osvojiti na prvi pogled i zbog koje ćete izgubiti glavu. Ukoliko ste slobodni, nemojte previše da analizirate situaciju – samo se prepustite osećanjima. Vremenom će se stvari iskristalisati.

Ako ste zauzeti, dobro razmislite koliko bi nova ljubav mogla da vas izmesti iz kolotečine koja vam u ovom trenutku prija…

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top