Ovako je počela ljubavna bajka Seke Aleksić i Veljka Piljikića! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovako je počela ljubavna bajka Seke Aleksić i Veljka Piljikića! (FOTO)

Kada je njega upoznala konačno joj se osmehnula sreća

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić, ove godine će proslaviti jedanaestu godišnjicu bračnog života koji su krunisali sa dva naslednika koja su dobili nakon duge borbe za potomstvo.

Da će zauvek ostati zajedno shvatili su već nakon prvog susreta.

Ovako je počela njihova ljubavan priča:

Supruga Veljka Piljikića, Seka je upoznala sasvim slučajno, preko posla. Naime, pevačica mu je ponudila da radi za nju kao obezbeđenje, s obzirom da se profesionalo bavio kik-boksom. Nije ni slutila, da će upravo taj suret da joj zauvek promeni život.

Veljko je Seku pratio na svim nastupima, kako u našoj zemlji, tako i po inostranstvu.

 

Njihova ljubavna romansa oduvek je intrigirala mnoge.

 

“Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka… Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: “Ovo će biti moj muž”. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo”, rekla je Seka svojevremeno u emisiji “Ami dži šou”.

Veoma brzo se javlja hemija između njih, te se upuštaju u emotivnu vezu nakon čega je usledila i veridba. Naredne godine, 12. septemba 2010. par se venčao. Na venčanju se nalazilo 150 zvanica, a slavlje je održano u prestižnom restoranu u Beogradu.

 

„Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno… Jedva sam čekala da izgovorim „sudbonosno da“. Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje“, rekla je ona.

 

Veljko i Seka su odmah nakon venčanja počeli da rade na ostvarenju jedne od najvećih uloga u životu, ulozi roditelja, koja im nije ispočetka pošla za rukom. Naime, Svetlana je godinu dana nakon venčanja ostala u drugom stanju, ali s obzirom da se radilo o vanmateričnoj trudnoći, ona nije mogla da je iznese do kraja.

Nisu odustajali od deteta, ali je proces dobijanja istog bio veoma spor. Tek 2015. godine, Seka je otišla na proces veštačke oplodnje, uz pomoć koje je uspela da zatrudni. Na svet donosi sina Jakova 24. septembra 2016. godine, a u januaru 2020. još jednog sina Jovana.

Glossy 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top