Glumica je UNUKA ove poznate FOLK ZVEZDE i to malo ko zna!

Printscreen/Instagram

Poznati

Glumica je UNUKA ove poznate FOLK ZVEZDE i to malo ko zna!

Pevačica otkrila malo poznate detalje iz glumičinog detinjstva!

Malo kome je poznato da je mlada glumica Milena Radulović, koja je zajedno sa još nekoliko devojaka optužila vlasnika škole glume Mirosalava Miku Aleksića za silovanje i nedozvoljene polne radne, unuka poznate folk zvezde Nade Obrić.

Nada je bila u braku sa dedom mlade glumice, Aleksandrom Ivanovićem, sa kojim je ostala u dobrim odnosima, tako da je Milena još kao mala vreme provodila u njihovoj kući.

Nada je sada prokomentarisla slučaj koji je potresao celu Srbiju i otkrila detalje iz detinjstva Milene Radulović.

– Mama Saška je odrasla sa mnom, živela je kod mene dok se nije udala. Bila sam tu kada se Milena rodila i mogu se samo ponositi njom što je to iznela, da se stane na put tome. To je strašno i teško se podnelo. Kuća u kojoj je Milena odrasla je sjajna porodica. Majka joj je odrastala uz mene, a tata joj je odrastao u sjajnoj porodici. To što je progovorila je dokaz samo koliko je teško to nositi sam sa sobom, teško je izgovoriti uopšte – rekla je Nada i dodala:

–  Roditelji su je držali kao kap vode na dlanu, svuda su je vozili i dozvolili, a to joj se desilo u godinama kada joj se nažalost desilo i to je strašno.Samim time što je to izašlo iz nje, ona će se rasteretiti. Sigurna sam kao i uvek da će sve na kraju biti dobro, proći će i taj bol – izjavila je folk pevačica.

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top