Džoni Dep u najavi filma opsovao na čistom srpskom

Printscreen/YouTube/Centar Film

Poznati

Džoni Dep u najavi filma opsovao na čistom srpskom

Džoni Dep je u najavi dokumentarnog filma „Kreka: Lovac na snove“ opsovao na čistom srpskom jeziku i tako nasmejao sve.

Naime, Dep je dokumentarni film reditelja Slobodana Ivetića najavio u društvu najpoznatijeg srpskog scenografa, Miljena Krekovića Kreke:

„Je*i ga! Hajdemo da se napijemo“, izgovorio je holivudski glumac na srpskom jeziku i tako oduševio prisutne, ali i one koji su ovu najavu pogledali.

Osim Džonija Depa, u ovom ostvarenju govoriće i reditelj Beri Levinson, producent Mati Lešem, kao i kinematograf Vitorio Storaro.

Film će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem FEST-u, 16. maja, a govori o najpoznatijem srpskom scenografu Miljenu Krekoviću Kreki.

Glumac je inače ranije u Monte Karlu, u intervjuu koji je dao Jeleni Mandić, nekadašnjoj prvoj pratilji za Mis Srbije i Crne Gore, izjavio kako „obožava Srbiju i Srbe“, kada je i pokazao šta ume – izgovorio je tada „kako si“ i „volim te“.

Međutim, ljubav Džonija Depa prema Srbiji datira još iz devedesetih godina prošlog veka. On je tada u beogradskom SKC-u svirao gitaru zajedno sa grupom Partibrejkers, a pojavljuje se i čuveni američki režiser Džim Džarmuš. njih je u Beograd doveo Emir Kusturica koji je sa Depom snimao film Arizona Drim. Džarmuš i Dep su tre godine bili gosti FEST-a. Na ovom snimku takođe priča srpski.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top