ĆERKA ANICE DOBRE OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SVOJE MAJKE

Printscreen/Instagram

Poznati

ĆERKA ANICE DOBRE OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SVOJE MAJKE

Mina izuzetno retko objavljuje fotografije sa čuvenom majkom

Glumica Mina Sovtić juče je objavila fotografiju nastalu u vreme kada je imala samo nekoliko meseci. Na njoj je u naručju majke Anice Dobre, a povod je bila čestitka za „Dan majki“, koji se slavi širom sveta. Slobodno možemo da zaključimo da je ovo bio pravi presedan.

Još dok je Mina bila daleko od odluke da krene majčinim stopama Anica je bezbroj puta odbila predlog za porodično fotografisanje. Mnogo godina kasnije, kada je mlada glumica počela da gradi sopstvenu karijeru, samim tim i da daje intervjue, na pitanje zašto je njena majka imala takav stav odgovorila je:

‒ Nepričanje i nepokazivanje muža i ćerke smatra kućnim vaspitanjem, baš kao i ja. Mislim da za svako eksponiranje treba imati jak povod i opravdan motiv.

Ne može se reći da povoda nije bilo, čak i onih čisto glumačkih. Zajedno su igrale u seriji „Koreni“, pa u pozorišnoj prestavi „Hipnoza jedne ljubavi“, nedavno u seriji „Crno-bijeli svijet“…

Međutim, ostale su nepokolebljive u stavu da njihovi porodični odnosi ne bi trebalo da imaju bilo kakve veze sa „ostatkom sveta“.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top