DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ

OVAN

Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni polju posla. Spremni ste na fazu dokazivanja. Moguće je da očekujete da ćete uspeti da osvojite novu osobu koja se spontano pojavila u vašem bliskom okruženju. Bolovi u leđima.

BIK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnim rešenjima za današnji dan. Moguće je da voljena osoba jednostavno ne može da vam pruži sve to što želite. Manji problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Verujete u sebe i u svoje sposobnosti i znate da možete da dogurate daleko. Sudbina će vam biti naklonjena u narednom periodu. Moguće je da će neke stvari isplivati na površinu. Odmarajte što više i pazite na svoje zdravlje.

RAK

Došlo je vreme za promene kada je u pitanju posao. Očekuje vas dosta novih preokreta. Očekuju vas pozitivna dešavanja u odnosu sa partnerom. Vaša veza bi mogla da se stabilizuje. Dobro se osećate u svojoj koži.

LAV

Prilično ste nervozni i to se odražava i na poslovne odluke koje donosite. Izbegavajte brzopletost. Ukoliko ste slobodni, danas vam sledi novo poznanstvo koje će vam biti veoma značajno. Hronični problemi vas prate.

DEVICA

Vreme je da se zauzmete za svoje principe i stavove na poslovnom polju. Nemojte da odustajete od borbe. Pred vama je povoljan period za ljubav. Ako budete priznali svoja osećanja, biće vam uzvraćeno. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Biće novih problema na vašem poslu. Tokom današnjeg dana će vam trebati dosta živaca da se sa svim izborite. Uspešno ćete prevazići konflikte u odnosu sa partnerom. Nalazite kompromis. Povedite računa o problemima sa stomakom.

ŠKORPIJA

Nova poslovna saradnja vas očekuje veoma uskoro. Bićete zadovoljni zbog novih ponuda. Ako već imate partnera, želite da uvedete neke inovacije u vašu vezu. Spremni ste za eksperimentisanje. Problemi sa plućima.

STRELAC

Dosta toga vam nije krenulo po planu kada je u pitanju posao, pa zbog toga osećate veću dozu nezadovoljstva. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje vas uskoro može voditi do nove veze. Moguće su tegobe vezane za grlo.

JARAC

Pred vama je period u kojem će sudbina biti na vašoj strani. Poslovne probleme ćete moći da rešite veoma lako. Bićete srećni, zadovoljni i ispunjeni pored osobe do koje vam je stalo. Dobar je dan za ljubav. Skloni ste gojenju.

VODOLIJA

Važno je da sve informacije koje dobijete na polju posla dobro izanalizirate. Zaljubili ste se i spremni ste da na polju ljubavi pokrenete nove odluke kako bi našli sreću sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o očima.

RIBE

Možete da očekujete da ćete dobiti priliku da realizujete poslovne ideje na kojima dugo već radite. Očekuje vas prilika da uđete u ljubavnu vezu koja će se odvijati na daljinu. Spremni ste za to. Skloni ste problemima sa grlom.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top