NOVA FRIZURA ŠERON STOUN SKIDA 10 GODINA SA LICA

Printscreen/Instagram

Poznati

NOVA FRIZURA ŠERON STOUN SKIDA 10 GODINA SA LICA

Pratioci na Instagramu nisu štedeli komplimente

Šeron Stoun (63) je po mišljenju mnogih jedna od najlepših glumica u Holivudu, a iako je već u 60-im, još uvek privlači poglede gde god da se pojavi.

Lepa glumica, koja je nedavno podigla veliku medijsku prašinu svojom knjigom, memoarima The Beauty of Living Twice, u kojima je između ostalog otkrila kako su je na prevaru nagovorili na snimanje danas kultne scene s prekriženim nogama i bez gaćica, godinama je verna kraćim frizurama koje joj savršeno stoje.

Frizeri ističu da su kraće varijante neprolazne piksi frizure idealne za dame iznad 50 jer skidaju godine i uvek izgledaju mladalački i trendi.

Ako imate šire čelo, možete se poigrati npr. šiškama koje će lepo uokviriti lice, a piksi frizura – ako je dobro ošišana – nije teška za održavanje: dovoljno ju je stilizovati samo prstima i malim količinama sredstva za oblikovanje.

Holivudskoj zvezdi odlično stoje sve kratke piksi varijante jer joj ističu pravilne crte lica, a sad je na Instagramu pokazala najnoviju koja će sigurno oduševiti dame iznad pedeset jer se radi o trendi frizuri oko koje se ne treba puno mučiti.

Kosa je ošišana kratko s dužim pramenovima oko lica koji se mogu na različite načine oblikovati samo uz pomoć malo pene, što znači da za minut ili dva imate gotovu fantastičnu frizuru koja pouzdano skida godine.

Šeron je ovom modernom piksi verzijom sve oduševila, a njenih više od dva miliona pratilaca na Instagramu nisu štedeli komplimente.

Da li se vama dopada?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top