Bivši verenik Dženifer Lopez ŠOKIRAN nakon njenog pomirenja sa Benom Aflekom

Printscreen/Instagram

Poznati

Bivši verenik Dženifer Lopez ŠOKIRAN nakon njenog pomirenja sa Benom Aflekom

Nakon 17 godina, koliko je prošlo od njihovog raskida, slavni glumački par Ben Aflek i Dženifer Lopez ponovo su zajedno!

Čuveni Benifer, kako su ih još početkom dvadeset prvog veka nazvali, uslikan je od strane paparaca na povratku sa romantičnom odmora, tek što su izašli iz privatnog aviona u Los Anđelesu. Kako pišu strani mediji, oni su bili na putovanju u Montani, u luksuznom skijaškom odmaralištu, gde Aflek ima kuću.

Ovo je drugi put da je par uslikan u poslednje dve nedelje, a pročulo se još ranije da je posećuje u njenom domu.

Kako je izvor za magazin People rekao, proveli su nekoliko dana na odmoru, a sve se desilo brzo i intenzivno, ali Džej Lo je presrećna.

Ipak, nije prošlo ni mesec dana kako je Dženifer potvrdila raskid veridbe sa Aleksom Rodrigezom. Aleks je šokiran jer je Dženifer tako brzo prešla preko raskida veridbe i dugogodišnje veze, a kako prenosi E! News, bio je uveren da će se pomiriti i poraditi na svojim problemima.

Rodrigez je razočaran, ali zato je Afleku svanulo nakon raskida sa 16 godina mlađom Bondovom devojkom, glumicom Anom de Armas.

Podsetimo, Lopezova i Aflek su se verili 2002. godine, pa odložili venčanje nekoliko dana pred svečani čin, i zvanično raskinuli 2004.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top