Princ Hari dao JOŠ JEDAN INTERVJU o kraljevskoj porodici o kom će se pričati dugo

Poznati

Princ Hari dao JOŠ JEDAN INTERVJU o kraljevskoj porodici o kom će se pričati dugo

Vojvoda od Saseksa gostovao je u podkastu glumca Deksa Šeparda i jedno je sigurno — nije držao jezik za zubima

Princ Hari, vojvoda od Saseksa i sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, iznenadio je svojom odlukom da se sa suprugom Megan Markl povuče s funkcija viših članova kraljevske porodice u januaru 2020.

Mnogi su za to krivili upravo bivšu američku glumicu, pa je ovaj skandal nazvan Megzit od strane britanskih medija, ali Hari je sada otkrio da je želeo da ode od Vindzorovih godinama pre nego što je sreo Megan.

On je u razgovoru s glumcem Deksom Šepardom, koji je autor podkasta „Stručnjak iz fotelje“, istakao:

— To je posao, zar ne? Smeškaj se i izdrži, nastavi s tim. Tokom svojih dvadesetih pomislio sam kako taj posao ne želim. Ne želim da budem tu, ne želim to da radim, pogledajte šta je to uradilo mojoj mami. Kako ću se ikad skrasiti, imati suprugu i porodicu kad znam da će se opet desiti?

On je dodao da je video kako sve funkcioniše iza kulisa, da je „video model“ i da je rešio da „ne želi da bude deo toga“.

Vojvoda od Saseksa je rekao da je posećivao psihoterapeuta jer je godinama držao glavu u pesku i ponavljao sebi da ne sme da se želi jer je privilegovan. Kad je počeo da posećuje stručnjaka, „mehur je eksplodirao“, dodao je Hari.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top