Ešli Grejem zapalila Instagram zbog svoje objave gde se BRIJE ispod tuša (VIDEO)

pixabay.com

Poznati

Ešli Grejem zapalila Instagram zbog svoje objave gde se BRIJE ispod tuša (VIDEO)

Zbog videa poznate manekenke Ešli Grejem su eksplodirale društvene mreže.

Jedna od najpopularnijih manekenki na svetu Ešli Grejem je po svemu posebna. Ona nije obična manekenka i njen izgled vas je sigurno prevario. Nije reč o manekenkama mršavicama, već i plus sajz manekenki Ešli, koja svakim svojim potezom uzdrma javnost i pomera granice modne industrije.

Ona je prava predstavnica žena krupnije građe, koje uz to ističu i svoj seksipil. Nedavno je postala majka, stalno izlazi iz komfor zone i ruši sve predrasude i stereotipe. Ešli se često fotografiše naga ili samo u donjem vešu, ne mareći za koemntare i prikazujući žensku lepotu i sa viškom kilograma.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila video u kojem brije listove u donjem vešu, a u jednom trenutku počinje i da tverkuje.

Tokom karantina je naišla na brojne kritike zbog toga što nije brijala pazuh, ljudi su joj upućivali oštre reči, a ona je ovim videom oštro odgovorila na sve te negativne komentare.

Višak kilograma, celulit i opuštena koža ne bi trebalo nikome da predstavljaju problem, niti treba da zbog toga budete utučeni i depresivni, a Ešli vam na odličan način pokazuje kako to da uradite.

Publika je oduševljenja hrabrošću ove tridesettrogodišnjakinje, ali i njenim samopouzdanjem kojim zrači.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top