Kad nekog voliš ne odustaješ od njega već se boriš

pixabay.com

Ljubav i seks

Kad nekog voliš ne odustaješ od njega već se boriš

Dok sam bila na poslu primila sam poziv sa nepoznatog broja. Inače se ne javljam na takve pozive, ali ovaj put sam se iz nekog razloga javila.

Sa druge strane je bila neka žena. Zamolila me je da ne prekidam i da želi razgovarati sa mnom. „Ja sam ljubavnica tvog muža“ rekla je, „želela bih da te upoznam i da razgovaram sa tobom.“ Odmah sam shvatila da nije reč o šali i da je ozbiljna.

Već neko vreme sam sumnjala da moj muž ima ljubavnicu, ali nikada nisam pridavale previše pažnje tome. Sva ona beskrajna druženja sa prijateljima i kasni dolasci sada su dobili svoj smisao. Žena oseti kada nešto nije u redu, ona to jednostavno zna.

Tako sam i ja znala, ali nisam imala dokaz. „U redu“ rekla sam joj „danas u 6 i neću imati mnogo vremena, moram pokupiti decu iz škole.“ Kada sam došla u dogovoreni kafić ona je već bila tamo. Iako nisam znala kako izgleda znala sam da je to ona i prišla sam i sela nasuprot nje.

Dok sam prilazila njenom stolu dala sam sebi za pravo da je dobro odmerim. Nije bila ništa posebno, samo prosečna žena iako možda nešto mlađa od mene. Ustala je, nasmešila se te se zahvalila što sam došla i ponudila mi piće. Iako mislim da nije prikladno da pijem sa ljubavnicom svog supruga , ipak sam se odlučila za nešto žestoko, jer mi je to u ovom trenutku bilo potrebno.

„Jako si lepa“ rekla mi je, ali ja sam je prekinula i rekla joj kako nemam puno vremena te da kaže zbog čega me je zvala. Počela je da se žali i pravda kako joj sve ovo teško pada, da ne želi živeti u zavaravanju i da jako voli mog muža.

Imala sam osećaj kao da želi da se sažalim nad njom. Počela je još da priča kako se njih dvoje vole i da je njihova ljubav posebna te je dala sebi za pravo da me nagovara da ostavim svog muža kako bi njih dvoje mogli biti zajedno. Kada je konobar doneo moje piće ispila sam ga u jednom gutljaju i rekla joj:

„Vidi ovako, mi imamo dvoje dece i zajedno smo 14 godina. Moj muž je divan otac. Imamo dobar brak, nije uvek najsjajniji ali je lep i nas dvoje se lepo slažemo. Nama je naša porodica iznad svega, čak i iznad naše ljubavi i nema toga šta ne bih uradila za njih.

Moja odluka je ovakva, moj muž će ostati sa mnom i našom decom, ostaće sa nama. Ako pokušaš ponovo da stupiš u kontakt sa mnom, sa mojom decom ili da kažeš mom mužu za ovaj razgovor veruj mi biće ti žao. Ti si žena i znaš kakve mi žene znamo biti kada se borimo za ono što je naše i do čega nam je stalo.“

Spustila sam čašu na sto i lagano izašla iz kafića. Stavila sam osmeh na lice i obećala sama sebi da nikada neću dozvoliti nikome da se petlja u moj brak naročito ne tamo neka devojka koja se zakačila za mog muža.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top