PAR USVOJIO ČETVORO DECE, A ONDA JE MAKSIN ZATRUDNELA

Printscreen/Instagram/maxinelee_y

Kuća i porodica

PAR USVOJIO ČETVORO DECE, A ONDA JE MAKSIN ZATRUDNELA

Čudni su putevi gospodnji! Ova porodica to i dokazuje

Maksin Jong(30) i njen suprug Džejkob Jong (32) venčali su se pre samo pet godina, 2016. godine i odmah su imali želju za velikom porodicom.

Maksin je imala veliku želju da usvoji decu iz sirotišta. Popunili su dokumentaciju i brzo pronašli dvoje dece da im budu staratelji. Uskoro su ih pozval iz socijalne službe pitajući ih da li žele da prime još jedno dete iz iste porodice, Maksin je odmah pristala a da se nije ni konsultovala sa mužem. Shvatila je da je troje dece mnogo, ali kako može da razdvoji braću i sestre?

Ali tu se priča nije završila jer je odlaskom u socijalnu službu shvatila da ta deca imaju još jednu sestru – ukupno ih je bilo četvoro. Maksin je uradila sve što je u njenoj moći da im i to četvrto dete dođe u porodicu – što se ubrzo i desilo.

Nakon dve godine pokušavanja, skoro u isto vreme kako su usvojena deca ušla u njihov dom, Maksin je zatrudnela. Nakon godinu dana, deca su i zakonski bila njihova, plus imali su novorođenče. Ali tu nje bio kraj lepim vestima. Par Jong je shvatio da je Maksin ponovo trudna.

Ali nije to bila obična trudnoća – lekari su bili šokirani kada su shvatili da Maksina nosi četvorke.

Par je bio unezveren: već su imali petoro dece o kojima su se starali, a sada je trebalo da dobiju četvorke!!!

Lekari su bili skeptični: da li će Maksin uspeti da iznese trudnoću, da li će bebe biti zdrave, ali u Maksin je rodila zdrave bebe.

Imamo devetoro dece mlađe od 8 godina. Zvuči suludo i kad kažem da imamo osmoro dece mlađe od 5 godina! Džejkob i ja se smejemo kad se setimo da ćemo imati dete u svakom razredu osnovne i srednje škole!“

Dakle porodična prozivka Maksin i Džejkoba izgleda ovako: Ejden (8); Parker (5); Konor (4) i Eliot (3); a zatim Henri (2) i četvorke Bek, Silas, Teo i Sisilija koji su stari 3 meseca.

Maksin kaže da se njihova kuća pretvorila u potpuni haos, ali da je u njoj i dalje lepo jer je ispunjena ljubavlju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top