PEVAČICA NAPALA URAGANKE DA SU PLASTIČNE LUTKE, PUNE BOTOKSA: Usledio BRUTALAN ODGOVOR!

Printscreen/Instagram

Poznati

PEVAČICA NAPALA URAGANKE DA SU PLASTIČNE LUTKE, PUNE BOTOKSA: Usledio BRUTALAN ODGOVOR!

Plasman u finale Evrovizije grupe Hurricane, slavila je domaća publika, ali i region i Evropa, a u moru pozitivnih komentara oduševljenja kojima su bile preplavljene društvene mreže našao se i komentar jedne korisnice Tvitera iz inostranstva koja je napisala da „Srbija nudi puno botoksa i silikona“. Osim toga, ni na holandskoj televiziji nisu imali lepe reči za „Hurricane“ i komentarisali su da izgledaju „kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle“.

Tviteraši su istakli da je slične komentare imala i „propala pevačica Karin Bloemen“, a kako su mnogi nakon njega žustro stali u odbranu srpskih predstavnica, svoje mišljenje dala je i Kaja Ostojić.

Pevačica je žustro branila Uraganke, te iznela niz opaski na račun suprotne strane.

„Pročitah negde da su neki tamo ljudi iz holandskog šoubiza rekli da ‘Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona’, aludirajući na naše predstavnice. E sad, kao neko ko već dugi niz godina živi u susednoj im Belgiji, moram da kažem da oni jesu sigurno ‘zgranuti i šokirani’ kad vide upadljivu i neospornu lepotu i glamur. U tom, a i u mnogim drugim delovima Evrope žene sve manje liče na žene, izgledaju androgeno i ne libe se da drugu ženu nazovu ‘ku*vom’, jer nosi visoke štikle“, započela je.

„Da, dobro ste čuli. E zato dragi moji, ja najviše na svetu volim svoju zemlju i jedva čekam da bude moćnija od njih kao što su joj žene lepše!“, zaključila je Kaja.

AUTOR: Republika

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top