Karleuša iskrena o Hurricane i Eurosongu: „Naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali…“

Printscreen/Instagram

Poznati

Karleuša iskrena o Hurricane i Eurosongu: „Naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali…“

Jelena Karleuša poznata je po direktnosti i iskrenosti iznela je mišljenje o našim predstavnicama, sastavu Hurricane i celokupnoj organizaciji.

Sinoć je u Roterdamu održano finale Evrovizije 65. po redu. Italijanski predsvnik, rok bend Maneskin, na čelu sa Damianom Davidom odneli su pobedu.

– Devojke iz grupe Hurricane su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Bravo devojke! – odmah je čestitala pevačica i dodala mišljenje o tome šta traži Evropa.

– Nažalost, kao što sam i predvidela, pravila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno. Traži se koncept, traži se poruka, traži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool-a, traži se ono što Balkan ne oseća i ne razume. Ono što mi volimo na ovim prostorima, za šta mi mislimo da „kida, grmi i gori“, nažalost nije ono što „pali“ ostatak sveta.

Osvrnula se i na nekadašnju pobednicu Mariju Šerifović:

– Opet ću dati primer Marije Šerifović koja je pobedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost i bila je dovoljno čudna da bude ART. O talentu i dobroj pesmi da ne govorim. Zato je pobedila, tad u tom momentu je bila novi, drugačiji vajb. Mariji je to bilo prirodno. Marija je bila ličnost. A pobedu uvek odnosi posebna ličnost. Ponoviću, naše devojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali po našim lokalnim standardima. Ako smo već išli na tri ribe koje igraju, onakvi kostimi su istog momenta morali da se spale. Koreografija i scenski efekti? Molim vas… – napisala je Jelena Karleuša na Instagramu.

Foto: Instagram/ printscreen/ Jelena Karleuša

Izvor: Magazin.novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top