Rada Manojlović PODELILA FOTKE POBEDNICE EVROVIZIJE, pa poručila: „Devojke, ne radite usne, grudi i jagodice“

instagram/Printscreen

Poznati

Rada Manojlović PODELILA FOTKE POBEDNICE EVROVIZIJE, pa poručila: „Devojke, ne radite usne, grudi i jagodice“

Ove godine na „Evroviziji“ pobedu je odnela Italija.

Iako je trenutno u centru pažnje frontmen pobedničke grupe „Maneskin“, Damijan Dejvid, našoj pevačici Radi Manojlović za oko je zapala jedina dama u bendu, Viktorija, pa je na svom Instagram profilu podelila seriju njenih fotografija uz poduži tekst o njoj.

– Ovo je Viktorija, članica grupe „Maneskin“, pobednica Evrovizije. Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo, kada je neko jedinstven, kada nema copy-paste urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i šta sve ne… Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma izazovni, što nam ova devojka i dokazuje. Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao što sama reč kaže, „ulepšati“, „popraviti“, nešto što vas baš čini nesrećnima i što ne možete da podnesete na svom licu ili telu, ali shvatate i sami da ovde pričam o krajnostima, trčanju pod noz jer su „velike usne u trendu, velike grudi u trendu, velike jagodice u trendu“ i tako dalje…

– Pogledajte samo ovu devojku koliko je sigurna u sebe, jednostavno zrači izazovnošću, i sigurna sam da se i momcima sviđa baš ovakva kakva jeste i da ništa ne bi menjali na njoj. Pokušajte da zavolite sebe i svoje telo, neka vam ova devojka malo bude uzor, a za „popravke“ samo ako baš želite i morate, nikako zato što „svi to rade i zato što je trend“. Ovo sam napisala samo zato sto sam svesna koliko vas, obraćam se mladim devojkama pre svega, bombarduju sa svih strana i bukvalno terorišu raznim trendovima i „standardima“ lepote, čuvajte se, svako od nas ima nešto svoje i nešto posebno, ne dajte da vam neko to uzme – napisala je Rada u opisu fotografije.

Da podsetimo, grupa „Maneskin“ odnela je pobedu na „Eurosongu“, dok su naše devojke zauzele 15. mesto na prestižnom muzičkom takmičenju.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top