ŽIKA TODOROVIĆ VS. DAMIJANO – NEVIĐENI HIT NA MREŽAMA

Printscreen/Instagram

Poznati

ŽIKA TODOROVIĆ VS. DAMIJANO – NEVIĐENI HIT NA MREŽAMA

Slika koja je nasmejala sve – „isti“ stajling!

I oni koji nisu pratili Evroviziju, sigurno već znaju ko je Damijano David!

O ovom 22-godišnjem Italijanu, frontmenu i članu grupe „Maneskin“ koja je pobedila na ovogodišnjoj Evroviziji, ovih dana piše se u svim medijima širom sveta, kako zbog pobede tako i zbog snimka nastalog tokom prenosa uživo.

Organizatori Evrovizije oglasili su se saopštenjem u kojem navode kako su rezultati testiranja na narkotike pokazali da Damijano nije koristio nedozvoljene supstance, posle čega se oglasio i on na svom Instagram profilu. U međuvremenu, članovi benda oglasili su se navodeći kako je Damijano sa stola „sklanjao staklo razbijene čaše“.

Njegov lik dospeo je na sve društvene mreže, pa tako i do našeg glumca Srđana Žike Todorovića, koji je objavio hit sliku na Instagramu i u svom stilu nasmejao sve.

Žika je objavio svoju sliku iz filma „Mi nismo anđeli“, gde je glumio rokera i đavola, i sliku Damijana s nastupa u finalnoj večeri, a obojica imaju sličnu „odeću“.

Tačnije, grudi su im gole, tu je nakit i šminka, a Žika je uz objavu napisao „Eurovision 2003„.

Komentari su još veći hit, a neki od njih su:

„Tvoja loša kopija“, „Ja vidim nešto mi poznato“, „Pa ovaj đavo iz filma bi pobedio dva puta zaredom na Eurosongu“, „Tačno uzeo tvoj stajling“, „A i ti si se u filmu ‘saginjao po razbijenu čašu'“, „Nek’ se vidi da i Italijani kopiraju“, „Vidiš koje su posledice gledanja ovog filma, šmrcanje, stajling i rokenrol. Nisam znao da je prikazan u Italiji“…

Mondo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top