Fotografija Monike Beluči koju DANIMA nećete moći da izbacite iz misli

Printscreen/Instagram

Poznati

Fotografija Monike Beluči koju DANIMA nećete moći da izbacite iz misli

Šarm italijanske filmske zvezde uz malu pomoć stiliste i imate prizor koji se pamti

Italijanska diva proslaviće u septembru ove godine 57. rođendan, a i dalje u sveteskoj kinematografiji nema žene koja bi mogla da se uporedi s njom Lepa, zgodna, skromna, dama… Sve to i još mnogo više, zahvaljujući beskrajnoj harizmi, jeste Monika Beluči.

Italijanska filmsa glumica je, zahvaljujući svom beskrajnom šarmu, večita muza najcenjenijih svetskih fotografa, a magazini se utrkuju u tome ko će pre ukrasiti svoju naslovnu stranu njenim licem, pa je tako Monika glavna zvezda majskog izdanja francuskog časopisa Madame Figaro Paris.

Kako to obično biva kad Belučijeva pozira, editorijal koji je za ovu priliku snimljen nije ni običan ni dosadan, pa nam prikazuje glumicu kako u crnom bodiju brenda „Dolče i Gabana“ koji ističe njene adute priprema testeninu, jedan od bisera italijanske kuhinje.

I dok se mi divimo Monikinom stasu (i pitamo gde joj je sos za špagete), modni znalci primetili su da je glumica ponela jedan od omiljenih i najpraktičnijih odevnih komada u ženskom garderoberu! Kao što smo već pomenuli, u pitanju je crni bodi koji je istakao najlepše na njenom telu, a odličan je izbor ukoliko želite da sakrijete neki višak u predelu stomaka ili kukova ili ga makaz „zagladite“. Bez obzira na to nosite li ga kao ključni komad ili ispod efektnog strukiranog blejzera, on garantuje izgled koji pruža samopouzdanje.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top