„Ide nam toliko dobro da mesecima skupljamo pare za Gavrila“

Printscreen/Instagram

Poznati

„Ide nam toliko dobro da mesecima skupljamo pare za Gavrila“

„Dobro veče svima u zemlji pobednika! Na kvalitetu života čestita nam predsednik na Instagramu. Prosečna plata nam je ko štelovana – 555 evra, ni evro gore da omakne, ni dole ali važno je da je najviša do sada“, započela je večerašnju emisiju „Pregled dana“ na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Premijerka strahuje koliko nam dobro ide, pa da je oslobodimo straha. Ide nam toliko dobro da mesecima skupljamo pare za Gavrila – ljudi prodaju motore, stolove, stvari, šalju poruke i na korak od pobede – pojavio se lažni lekar da izleči opet našim parama. I nije mu to prvi put – ali on zna da nam fali mentalitet pobednika“

„Bune se radnici Kolubare uplašeni za radna mesta. Koješta. U zemlji pobednika neće raditi samo ko ne želi – a ko želi da se javi nadrilekaru, on i upošljava. Poslednji put u Prijepolju. Zemlja pobednika menja pravosuđe u kasicu prasicu – važne su pare za pobedu. Koliko ubaciš toliko dobiješ. Bune se advokati. Profesor Vuletić za sada se brani recitalom ispred suda“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top