OVO JE MOMENAT KADA TREBA DA SE RAZVEDETE OD MUŽA: Savet Irine Khakamade!

pixabay.com

Kuća i porodica

OVO JE MOMENAT KADA TREBA DA SE RAZVEDETE OD MUŽA: Savet Irine Khakamade!

Irina je ruska novinarka, ekonomista i političarka, žena koja se 2004. godine kandidovala za predsednicu Rusije. I sama se udavala 4 puta i kaže da je svaki brak bio bolji od prethodnog.

Neke žene opraštaju svom mužu preljubu, godinama vuku lenjivca i pijanca za sobom, dok druge, nakon prve prepreke kažu „dosta“.

Jedna žena je mužu pripretila razvodom jer je pozajmio novac svom drugu (nije je pitao, a novac u braku je zajednički), dok je druga ostavila supruga jer je flertovao sa zaposlenom u Mekdonaldsu (kasnije se ispostavilo da je varao na svakom koraku).

Kada čujete ove, naizgled bizarne razloge za razvod, zapitate se koji je to realan razlog za prekid bračne zajednice?

Ako je neko spreman za brak, onda treba da bude spreman i na nesporazume koje brak nosi sa sobom.

Međutim, često se dešava da su ljudi u braku 15 ili 20 godina, te da naglo odluče da se razvedu. Šta je razlog toga? Želja za novim životom?

Irina se udavala 4 puta, prema njenim rečima, svaki novi brak joj je bio bolji od prethodnog. Ona kaže da žena u dvadesetim i žena u pedesetim ima različite potrebe i prioritete.

Njene čitateljke su je pitale: kada to žena treba da napusti muža i zatraži razvod?

„Morate da odete od muža, ne kada se posvađate, već kada sitnice počinju da vas nerviraju. Kako se čovek oblači, kako izgleda, kako se hrani, kako naginje glavu. Ako počne da vas nervira sve to, onda je proces nepovratan. Neće biti bolje,“ kaže Irina.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top