Tviterašice zaratile zbog pobednika Evrovizije i ultrazgodnog glumca

Printscreen/Instagram

Zabava

Tviterašice zaratile zbog pobednika Evrovizije i ultrazgodnog glumca

Bura koju je izazvao Damijano David, frontmen grupe Måneskin, ne jenjava

I pre nego što je nastupio u finalnoj večeri Evrovizije italijanski bend Måneskin bio je jedna od glavnih tema među fanovima ovog takmičenja, a čak i oni koji inače ne prate Pesmu Evrovizije uključili su se u rasprave samo zbog jednog čoveka — frontmena grupe.

Mladi Damijano David (22) nije tipičan zavodnik: on nije mačo frajer, nosi štikle, šminka se, lakira nokte, možemo ga videti u providnim ženskim bluzama i košuljama s folanima, čipkom, karnerima… I bez mnogo truda uspeo je da se pola Evrope zaljubi u njega!

Dok je ova polovina spremna sve da da samo da se na trenutak nađe pored njega, druga polovina je — najblaže rečeno — šokirana zbog pomame koju je ovaj mladi Rimljanin izazvao. Devojke koje preferiraju nešto muževniji izgled podsećaju da je jedini trenutno popularni Italijan kojeg one priznaju za zavodnika glumac Mikele Morone, koji je svetsku slavu stekao ulogom u filmu „365 dana“.

Tako je jedan tviteraš pre dva dana šaljivo objavio Mikeleovu i Damijanovu fotografiju i napisao da postoje dve vrste Italijana i pokrenuo pravi mali rat.

Njegov tvit i dalje se komentariše i citira, a neki od reakcija su: „Volim to što bih od prvog bežala na Mars, a drugom bih se nudila besplatno“, „Desnog mi dajte, levi je jeziv“, „Meni je ovaj drugi uh“… Ipak, nije malo devojaka koje kažu da ne bi rekle ne ni jednom ni drugom, a jedna je primetila da je u pitanju „isti Italijan, samo je jedan obrijao bradu“.

Glossy

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

To Top